Зодията може да даде отговори на много въпроси, включително най-важния

...
Зодията може да даде отговори на много въпроси, включително най-важния
Коментари Харесай

Как зодията на мъжа определя какъв съпруг ще е

Зодията може да даде отговори на доста въпроси, в това число най-важния за девойките, преди сватбата. Какъв ще бъде обичаният й след брака? Оказва се, че раждането под избрани съзвездия дефинира характера на женения мъж. Това също ще помогне на брачната половинка, в случай че тя желае да живее в естетика с избраника си.
Овен
Мъжете Овен са импулсивни. Те първо приказват, по-късно мислят. В същото време знаят по какъв начин да дадат нов подтик на избледнели връзки и да върнат романтиката, даже след няколко години фамилен живот.
Телец
Упоритостта на Телеца е известна и на двата пола. Те остават такива и след сватбата. Не обичат да трансформират нещо, да вършат взаимни отстъпки, да се съгласяват с причините на другата половина. Да живееш с подобен мъж може да се окаже мъчно.
Близнаци
Двойствеността на Близнаците води до обстоятелството, че след сватбата остават доста нерешителни. За тях е мъчно да трансформират нещо, даже в случай че това оказва помощ да се усъвършенства ситуацията на фамилията. Натискът на брачната половинка не усъвършенства обстановката, само че поддръжката и препоръките в подобаващия миг могат да им повлияят доста по-ефективно.
Рак
За мъжа Рак фамилията постоянно е преди всичко. Те се грижат за своята половинка, деца и родители, само че изискват същото и от своите избраници. Любовта към децата може да докара до изгубване на романтиката във връзката. Това се случва, когато всички мисли на мъжа към този момент не да са ориентирани към обичаната, а към общите наследници и тяхното бъдеще.
Лъв
Да бъдеш в центъра на вниманието е главното предпочитание на мъжете Лъв. Те обичат грижите, любовта, снизхождението по техен адрес, само че не всеки път може да се чака отговор и от тях. Личният интерес може да е преимущество, пред фамилните потребности.
Дева
Скрупульозните мъже Деви могат да изгонят импулсивните дами. Те са поддръжниците на добре премислен сюжет за идващите 20 години, а кой ще харесат такова отношение в брака. Те си вършат проект за всички случаи и прецизно го съблюдават, не реагират добре на неочаквани промени.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР