Зодията говори много,освен за характера на човек, но и за

...
Зодията говори много,освен за характера на човек, но и за
Коментари Харесай

Ето кои са зодиите най-добри любовници

Зодията приказва доста,освен за характера на човек, само че и за неговото перверзно отношение. За да откриете подобаващия сътрудник с който да получите мръснишки, ексцентричен секс и да изживеете мощни и незабравими пристрастености вижте кои са най-точните зодии за тази цел.
Близнаци: Ако желаете да изживеете какви ли не завършения в секса пробвайте със зодия Близнаци. Те са хора, за които секса значи надали не всичко. Бързо им омръзва, само че с цел да ги спечелите назад в леглото измислете нещо ново, обичат новите пози, особеното. С тях в никакъв случай няма да ви е скучно в секса. Ще го вършиме на всички места, когато и да е и във всевъзможни пози.
Стрелец: Стрелеца има дух на освободен човек. За него свободата е най-важното нещо на света. те са подготвени да се борят със зъби и нокти, в случай че някой дръзне да я заплаши. Представителите на този зодиакален знак имат огромно въображение и нямат никакви ограничавания в секса. Обичат да го вършат на разнообразни места, в случай че може и обществени. Нямат никакви задръжки и всяка нова поза е попълнение в любовната им игра. Експериментират непрекъснато и на моменти вземат решение да погледат порно по време на секс, това ги зарежда.
Лъв: Като типични царе, лъвовете са огромен пожар в леглото. Те обичат игрички от рода на “Аз съм царя, а ти царицата “. Садо-мазо в леглото е особено за тях, промяната на функции също. За да бъде ситуацията възбуждаща и на място, обичат стаята да бъде с огледала. По този метод се усещат велики, наблюдавайки това свое великолепие в огледалото. Така могат да те пратят на седмото небе и да ти обезпечат незабравими палави моменти. Сексът с тях постоянно е на равнище и те ще създадат всичко допустимо да го помниш дълго време.
Дева: Колкото и мирни и спокойни да наподобяват Девите също имат много мръснишко подсъзнание. Могат такива хрумвания да ви пуснат в главата, че да се чудите кое на първо време. Готови са да влязат във всяка една роля с цел да подобрят и създадат секса прелестен. Те са грижовни по природа и ще създадат всичко допустимо колегата им да се усеща добре.
Скорпион: Ако в никакъв случай не сте получавали равномерен и нескончаем оргазъм то наложително пробвайте със зодия Скорпион. Те са неповторимо буйни и харесват закачки,секс игри. Нестандартните места и пози са типични за тях. Може да наподобяват студени хора,но бъдете сигурни,че под студенината се крие ужасно мръсно подсъзнание, което ще ви подсигурява зашеметяващо полово прекарване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР