Зодията до голяма степен определя чертите на характера ни. Всеки

...
Зодията до голяма степен определя чертите на характера ни. Всеки
Коментари Харесай

4-те зодии, които винаги са готови да ви защитят

Зодията значително дефинира чертите на характера ни. Всеки е с друга задача на земята и някои хора са облагодетелствани с прелестни добродетели, че даже могат да се одобряват за покровителите на зодиака. Нека забележим кои 4 зодии разграничават астролозите като зодии с по-силно изразен предпазен темперамент:

Лъв

Лъвовете са великодушни, сърдечни и положителни другари. В тяхната природа е заложено да се грижат за околните си, да пазят даже сътрудници, познати и непознати на улицата. Те са едни от най-изявените покровители на зодиака. За тях фамилията е над всичко и в случай че усетят, че има опасност, стават нападателни и са подготвени даже да се впуснат в борба, с цел да предпазят околните си.
Те постоянно ще пазят и отстояват правата си. Понякога останалите се заблуждават, че защитническото им държание е самоцелно, само че това не е по този начин. Те работят импулсивно и не могат да потушат защитния си инстинкт.

Телец

Усетят ли един път, че ги обичате същински, Телците ще създадат всичко, което е по силите им, с цел да ви защитят. Те ще са неотменно зад тила ви, ще ви пазят от неприятели и от кавги и интриги. Когато знаят, че си коства, те най-спокойно биха се жертвали за вашето благополучие. Стремят се към материална непоклатимост, по тази причина с изключение на околните си, те пазят и материалните си притежания. 
Полагат всички старания, с цел да запазят благосъстоянията и връзките си. Имат податливост да демонстрират притежателно държание.

Везни

Везните са същински бранители, само че освен на своите благосъстояния, само че и на самата природа. Те поставят всички старания, с цел да запазят природата чиста и да не й вредят в допълнение. Освен това, пазят справедливостта и философията. Дипломати са, посредством думите реализират задачите си, пазят се с положителни причини и преборват съперниците си без физическа мощ. Стремят се към баланс и естетика във всеки аспект. Когато усети, че някой има потребност от помощ, Везната незабавно се отзовава.
Нещо, което играе не толкоз в тяхна изгода, е че по време на спор възприятието им за правдивост може да отбрани непознатата страна, а не тази на околните им и постоянно попадат в конфликтни обстановки точно поради това.

Скорпион

Скорпионите са доста чувствителни стане ли въпрос за околните им хора. Готови са на крайности, с цел да предпазят от спорове и врагове обичаните си хора. Освен тях, те се стремят да пазят и сърцето си. Въпреки че ви се костват открити персони, те крият надълбоко в себе си същинските си усеща, с цел да не бъдат засегнати и предадени. Ако Скорпионът не ви разреши, вие в никакъв случай няма да разберете какво се крие в същността му. Много внимават, когато избират приятелите си и хората, на които да се доверят. А те са късметлии, тъй като до себе си имат човек, който ще ги пази и пази, каквото и да се случи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР