Зодия Телец се пада в периода от 21 април до

...
Зодия Телец се пада в периода от 21 април до
Коментари Харесай

Защо толкова обичаме Телците, какво им е специалното?

Зодия Телец се пада в интервала от 21 април до 21 май. Хората, родени под този знак, са много тихи, като се изключи тези моменти, когато другите оказват напън върху тях и се пробват да ги управляват. Телците просто няма да го одобряват.

Те са покровителствани от Марс – планетата, виновна за проявата на пристрастеност, придвижване и враждебност. Тя управлява силата и силата и е дала съответните качества на Телеца.

Защо обичаме Телците

1. Лоялни са

Телците са доста лоялни персони и са извънредно уверени в своите качества.

2. Упорити са

Упоритостта им може да служи за образец на мързеливите хора. Ако те не са съгласни с вас в нещо, тогава няма  смисъл да очаквате да си трансформират мнението. Дори не се надявайте!

Но в случай че решат да подхващат нещо, те ще дадат отличен образец на другите. Упоритостта и усърдието им възхищават. Когато тази зодия желае нещо, е много мъчно да я разклатите.

3. Обичат комфорта

Удобството и комфортът за тях са доста значими. Телецът копнее и се стреми да реализира материално благоденствие и е подготвен да се бори интензивно за това. Този знак знае по какъв начин да накара другите да желаят повече от живота.

4. Реалисти са

Това несъмнено е една от най-реалистичните зодии. Зарязал е розовите си очила оюе като дете. Телецът постоянно ще работи в сходство с действителността, като взема поради това, което е в действителност значимо.

Не обръща внимание на усещанията на другите хора, слуша повече себе си. Те просто не са зареяни мечтатели.

5. Имат прелестно възприятие за комизъм

Телецът има положително възприятие за комизъм, даже когато е доста сърдит. Умее да разграничава сериозните неща от шегите и постоянно знае какво да каже. Той има специфичен метод на говорене, много занимателен и съобразителен.

6. Вежливи са

В любовните връзки той е много благ, деликатен и вежлив със своята сродна душа. Това прави Телеца толкоз обаятелен.

Знае по какъв начин да се измъква от неприятности и да позволява спорове. Знае по какъв начин интелигентно да изглажда ръбовете и това е доста скъпо умеене.

Телецът знае по какъв начин да зарадва обичания си човек, по какъв начин да го поглези и изненада. Заради това неговият сътрудник постоянно остава удовлетворен и в никакъв случай не е лишен от внимание.

А вие какво мислите за Телец? Съгласни ли сте, че просто  невероятно да не обичате тази зодия?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР