Зодия Рак днес да намали месото и да наблегне на

...
Зодия Рак днес да намали месото и да наблегне на
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 май събота: Да не яде месо зодия

Зодия Рак през днешния ден да понижи месото и да акцентира на плодове и зеленчуци.

Ето и хороскопа на:

Овен

Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило плодородно време, само че това напълно не значи, че нямате предпочитание да надникнете зад ъгъла, с цел да разберете какво следва по-късно. Нима е заслужено да поощрявате следвщия на опашката, до момента в който към момента съществуват сегашните Ви връзки? Опитвайки се да играете за два тима по едно и също време, може собственоръчно да провокирате гърмеж, и вместо занимателен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самотност. Действайте деликатно и внимателно!..

Телец

Бъдете внимателни с парите: денят е обвързван със загуби, санкции и други условия, водещи до утежняване на финансовото състояние. Към своите движимости би трябвало да се отнасяте изключително грижливо, защото е допустимо чупене на техника и транспортни средства, загуба на скъпоценности и съсипване на облекла. Затова пък в областта на прочувствените връзки царува цялостен порядък, денят се подрежда удобно за приятелско другарство, фамилни мероприятия и ромянтични срещи. Пътуване би минало без проблеми, в случай че това стане през втората половина на деня.
 

Близнаци

Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте споделили, създали, не споделили или не създали, започнете сами работлив диалог на тази тематика. Сега Вашата бдителност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: пристигнало е време за словесни дейности. За благополучие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като освен това придавате на думите фирмено омагьосване.
 

Рак

Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да Ви потвърди истинността на някакво разбиране, с което Вие изрично няма да бъдете съгласни. Нещата дори може да стигнат до сериозна кавга. Само че би било най-добре, в случай че най-малко един от вас се окаже задоволително рационален, с цел да успее да я избегне.

Не консумирайте или намалете месото през днешния ден и наблегнете на плодове и зеленчуци.
 

Лъв

Това е доста удобен ден, допускащ прелестно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес елементарно се увличате от нови хрумвания и заразявате обкръжаващите със своя възторг. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните триумфи за известно време, и дано те Ви вдъхновят за чудо в личния живот. Може пък да имат отлични хрумвания, които вероятно биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни другари и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в фамилията или дома ще се окаже обект на новата Ви обвързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя прийом на мислене за това, по какъв начин и кого обичате.
 

Дева

Трябва да сте подготвени за решителни дейности, тъй като тъкмо такива ще изисква обстановката. Постарайте се да намерите подобен прийом за превъзмогване на компликациите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За страдание, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии ползи ще се наложи най-малко отчасти да бъдат подценени. Доста грижи и задължения ще имате по отношение на подготовката и организацията на някакви фамилни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на водач и началник, толкоз по-бързо ще се намерят помощници и съдружници. Така че се постарайте, да не хабите времето си на вятъра.
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

Вашите усеща заслужават внимание, тъй че не е зле да го отделите за себе си! Посетете Художествена изложба или посетете уебсайт за изкуство, с цел да се порадват очите Ви. Или желаете да поглезите слуха си? Бързайте към обичания си музикален магазин и се разходете сред редовете на полиците. Или ще посетите ресторант, с цел да се насладите на вкусната храна? А в случай че се нуждаете от тактилен контакт, прегръщайте се с обичания човек! Всичко това Ви свързва със заобикалящия свят, а тази връзка би трябвало да се поддържа....
 

Стрелец

Днес може да узнаете нещо доста значимо, само че указания за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, по какъв начин да се разпореждате с нея. Успех!
 

Козирог

Днес не би трябвало прекомерно доверчиво да се отнасяте към хората като цяло, и към Вашия обичан човек в частност. Малко ли неща може да измисли? И към това, което ще пишат по вестниците и към това, което ще покажат по малкия екран, също се отнесетс със здрава доза песимизъм. Иначе ще си бъде за ваша сметка...
 

Водолей

През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.
 

Риби

Въпреки много неприятното стичане на събитията, ще успявате да вървите напред. Тайната на триумфа се крие в вярното избиране на съдружниците. Но независими дейности надали ще донесат предстоящите плодове. Денят е подобаващ за отмора и неофициално другарство. Той дава обещание куп нови запознанства, които ще доведат до приятни, само че не доста съществени връзки. Радвайте и себе си, и другите - през днешния ден това ще Ви се удава, както на никой различен

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР