Зодия Близнаци да избягва да стои на климатик.Ето и хороскопа

...
Зодия Близнаци да избягва да стои на климатик.Ето и хороскопа
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 юни петък: Да не стои на климатик зодия

Зодия Близнаци да заобикаля да стои на климатик.

Ето и хороскопа от

Овен

За Вас това е комплициран ден, в който се постанова да се вписвате в събитията, които напълно не са присъщи за Вас. Оказвате се в състояние на човек, който моли за помощ, само че в никакъв случай не оказва помощ на другите и не им я предлага, въпреки да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невероятно да повлияете на развиването на обстановката и всичко, което Ви остава е, да се опитате да измененията отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, през днешния ден ще са доста сдържани в проявата си на усеща към Вас. Ако през днешния ден де нуждаете от повече поддръжка от нормално, това може да Ви накара да страдате.

Телец

Редно е да знаете, че огромни дарове за Вас ориста не е подготвила. Само че не би трябвало да се разстройвате – късмет, да постигнете триумф, въпреки всичко има. Осигурете си поддръжката на хора, на които се доверявате, и се концентрирайте върху работи, от които фактически разбирате и с които се справяте. Сега не е време за опити и асимилиране на новости. Отношенията с роднините ще са комплицирани, като са вероятни спорове с представителите на по-възрастното потомство. Вие сте прекомерно упорити и не постоянно се вслушвате в доводите на своите съперници. А, апропо, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате...
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
 

Не стойте на прекомерно мощен климатик.

 

Рак

Дори градът в който живеете да е ужасно огромен, това не изключва опцията за нежелателни срещи, изключително през този ден. Затова в случай че имате повече от един обичан човек в дадения миг, по-добре не излизайте на улицата в неговата компания. Това е за предпочитане, с цел да се разминете с „ приятната ” изненада, да срешнете другия...
 

Лъв

През този ден звездите Ви поучават да вземете интензивно присъединяване в поддръжката на заниманието на Вашия обичан човек ” да добавите още един експонат в неговата сбирка, да отидете с него на мач на обичания му тим, или да се възхитите на следващото му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате дейни дейности, ориентирани за смяна на съществуващата обстановка. Тя и сама скоро ще се промени, единствено че посоката на смяна не е известна.
 

Дева

Днес би трябвало да вярвате в това, което ще Ви каже Вашия обичан човек, даже думите му да Ви се сторят извънредно неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близо до сърцето си и да действате в сходство с тях. За страдание това просто ще се наложи.
 

Везни

Дори и във вашите връзки от дълго време да не се вижда светлинка, а и да са Ви се коствали безрадостни и безперспективни, точно през днешния ден тази светлинка ще се появи. Ако пък в никакъв случай не сте имали каквито и да било проблеми с Вашата половинка, очаквайте същински празник и потресаваща приказност от обич!
 

Скорпион

През днешния ден ще се ускори привързаността Ви към родните места, домът и фамилията Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки на първо място за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е неприятно, с цел да поканите посетители вкъщи си, да се отдадете на автентичен отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на занимателни взаимни мемоари. Подобно другарство може да укрепи Вашия сватбен съюз, без значение дали е публично завършен или не.
 

Стрелец

Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това.
 

Козирог

Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С наслаждение бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, умерено разположили се в ярката цветна кабинка и евентуално бихте следили луната, и бихте се наслаждавали на свистенето напразно в ушите си. Може ли и да измислите нещо за подмяна? Направете всичко, което е по силите Ви, с цел да реализирате своите хрумвания.
 

Водолей

От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.
 

Риби

Рибите са подготвени за решителни дейности, само че, за жалост, събитията изискват напълно друго държание. Необходимо е да се затаите и единствено да наблюдавате деликатно всичко, което става в близост. Колкото по-незабележими сте през днешния ден - толкоз по-добе. При запознанствата (особено романтичните), би трябвало да сте извънредно внимателни: на пътя Ви ще се окаже доста рискова персона. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всевъзможни двусмислени обстановки, говорете намерено и избирайте най-прекия път към задачата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР