Зодиите носят както положителни, така и отрицателни страни. Нека видим

...
Зодиите носят както положителни, така и отрицателни страни. Нека видим
Коментари Харесай

Кой какъв гадняр е според зодията си

Зодиите носят както позитивни, по този начин и негативни страни. Нека забележим хороскопа на гаднярите и да разберем кой какъв брой е озлобен съгласно зодията си:

Овен
Агресивен надменен гадняр. Смята всички за нищожества и по принцип е прав, само че нищожествата въпреки всичко ги боли и им е обидно. Начини за противопоставяне не съществуват. Надменността им е безпощадна и би ви достигнала даже в друга вселена. Главното предписание при другарство с Овен – в никакъв случай не общувайте с Овен!

Телец
Ласкавото теле не е нищо друго с изключение на маска на тази артистична гадина. Обича парите до лудост. Наистина ще смъкна последната риза, само че не от себе си, а от някое друго безпомощно тяло.

Близнаци
Разсеяна гадина, страдаща от инфантилизъм в краен етап. Всъщност въобще не страда, а се любува. Преструват се безпомощни и даже мъртви, като опосуми, при типа на сметката за тока. И към този момент десетима души се хвърлят да я избавят, до момента в който Близнаците лежат и приказват ли, приказват, приказват, говорят….

Рак
Мимикрираща гадина, която се преструва на голяма и всесилна, способна да реши всеки проблем с едно придвижване на мустаците си. Всъщност се скрива под камъка и жалко гледа планктона. Смисълът на живота му е " оставете ме на мира или най-добре – пукнете. "

Лъв
Гадняр-сноб. Приятелите съществуват, с цел да слушат за безкрайните му подвизи. Чувството за великолепие се стели след него като шлейф, по тази причина е добре да се движите на безвредно разстояние от 1-2 км, с цел да не се спънете и удушите с него.

Дева
Дребнав, свидлив и скучен гадняр. Педантичността на Девата може да побърка 300-400 Мери Попинз на година. Печели другари, с цел да ги тормози. Печели, тормози, печели, тормози… и това продължава постоянно. Враговете на Девата се зараждат незабавно и на всички места, където тя е прекарала повече от месец.

Везни
Вечно съмняващ се гадняр, търсеща лесни решения на комплицирани проблеми. Естествено, не ги намира. Обръща с хастара на открито всички към нея, като ги кара да търсят дружно. След това ги праща на майната им, разсича възлите с преносен (ако им провърви) меч, а останките от суровата реалност погребват под себе си родственици, другари и инцидентни минувачи.

Скорпион
Патологично садистична гадина. За основно оръжие употребява секса, само че не е наложително. Може да ви удуши с напарфюмирана дантелена кърпичка, просто с цел да погледа по какъв начин от вас постепенно си отива живота…

Стрелец
Загадъчен гадняр, който в никакъв случай не разкрива същинското си лице. Може да има хиляди пороци, а може и да няма, само че настойчиво се пробва. Агресивен оптимист, интензивно презиращ всички, на които ненадейно им е станало тъжно. Винаги наподобяват доброжелателни, само че в никакъв случай не са такива.

Козирог
Абсолютно бездушна, студена като айсберг гад. Редките изключения удостоверяват правилото. Може би това е обвързвано в с обстоятелството, че към рождения му ден годишно се прави геноцид на дребни почтени дървета, само че за жертвите на фанатика претекстовете му не са значими.

Водолей
Безкрайно егоистична, витаеща в облаците, гадина. За нищо не може да се схванеш с него. В последната минута трансформира проектите си. Единственият метод да запазиш връзките си с тази гадина е в никакъв случай да не разчиташ на него. Или… да го гръмнеш – да обичаш мъртъв Водолей, постоянно е елементарно и прелестно.

Риби
Лъжлива, фантастично лъжлива и хлъзгава гадина. Лъже всички, в това число и себе си. Искрено има вяра на лъжите си и ужасно се наскърбява, когато не ѝ имат вяра. И напълно не го прави за полза – за Рибите това е вариация на висше изкуство. Няма избавление от това – в краен случай може да си избодете очите, да си пробиете тъпанчетата и да не се пробвате да получите правдива информация даже на равнище: " Колко е часът? ".

Източник: Монитор
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР