Зодиите имат нужда от различни партньори в любовта, които могат

...
Зодиите имат нужда от различни партньори в любовта, които могат
Коментари Харесай

Какъв партньор подхожда на всяка от 12-те зодии

Зодиите имат потребност от разнообразни сътрудници в любовта, които могат да ги създадат щастливи и да им дадат това, от което имат потребност. Ето какъв сътрудник в любовта е най-подходящ за всяка една от 12-те зодии:

 Какъв сътрудник подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1) Какъв сътрудник подхожда на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)
Всяка зодия си има черти от характера, които не са за всеки и всяка обич за другите зодии би трябвало да е друга. Ето какви хора подх...
7. ВЕЗНИ: Везните имат потребност от човек, който да мечтае с тях и да открива насладата от живота всеки ден. Най-перфектният сътрудник за тази зодия е човек с артистична специалност, с бодър взор на света и човек, който да е зареден с безконечен оптимизъм. Само подобен човек може да направи Везните същински щастливи и да им даде насладата, от която имат потребност.
8. СКОРПИОН: Скорпионът има потребност от мощен и самостоятелен сътрудник, който да им дава тласък в живота, да се гордеят с него и да вървят дружно напред. Освен това Скорпионите наложително желаят някой, с който пристрастеността в никакъв случай да не угасне, по тази причина смелите в леглото са същинско златно богатство за представителите на тази зодия.
9. СТРЕЛЕЦ: Най-подходящият сътрудник за Стрелците е човек, който желае да сътвори семейство, който обича фамилната среда и има вяра, че щастието е вкъщи. Имат потребност от някой, който ще им дава топлота, уют и ще желае просто да са щастливи, да имат прекрасен дом и да пребивавам дружно в естетика. Те нямат потребност от интриги и флиртове, желаят единствено успокоение и благополучие с индивида до себе си.
10. КОЗИРОГ: Козирозите са доста смели в любовта, постоянно се хвърлят от един на различен човек, до момента в който не намерят това, което търсят. А фантазията на Козирозите е да открият човек с възприятие за комизъм, който гледа на света като на смешка и не приема нищо прекомерно насериозно. Козирозите са изтощени от хора, които са мрънкат и са недоволни от живота си, имат потребност от позитивизъм и някой, който да обсипва с наслада дните им.
 Кои са петте най-манипулативни зодии? Кои са петте най-манипулативни зодии?
Не харесваме манипулативните хора, само че не можем да отречем, че нещата им се получават и те постоянно намират метод да реализират своето на в...
11. ВОДОЛЕЙ: Водолеите изрично имат потребност от идеалист до себе си, който също като тях да има вяра, че няма нищо невероятно на света, стига да го искаш мощно и същински. Имат потребност от обич като по филмите, от човек с топло сърце и огромни фантазии. Няма по-хубава връзка за Водолеите от тази, в която всичко е допустимо.
12. РИБИ: Рибите са практични хора, които не летят високо в облаците, по тази причина нямат потребност от сътрудник, който да им смъква звезди, а подобен, който да съблюдава обещанията си и когато каже нещо – постоянно да си го извършва. Такива хора са сложни за намиране, само че Рибите не се стопират пред нищо, с цел да намерят човек, който държи на думата си и ги обича от първия до последния ден.
 
 
 Любовни седмични късметчета за 19-25 октомври Любовни седмични късметчета за 19-25 октомври
Нова седмица – нови късметчета. Октомври е съвсем към края си, а с това идват и доста нови изненади за всеки един от вас. Намислет...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР