Знойната блондинка Жасмина Тошкова, която асистираше на Румен Луканов в

...
Знойната блондинка Жасмина Тошкова, която асистираше на Румен Луканов в
Коментари Харесай

Къде изчезна Жаси от „Сделка или не”? Роди три деца, стана доктор на науките и харчи милионите на мъжа си

Знойната русокоска Жасмина Тошкова, която асистираше на Румен Луканов в предаването „ Сделка или не ”, не може да се оплаче от живота си, научи HotArena.

Шоуто от дълго време е свалено от ефир, но хубавицата по никакъв начин не страда, че към този момент не е в светлините на прожекторите. Преди две години тя подписа брак с милионера Ариф Маджид, роди му три деца и сега се е посветила на фамилния живот, издават нейни близки. „ Жаси си оправи живота! Отглеждат я в златна клетка ”, признават другари на обилната хубавица, писа „ Уикенд “.

Жаси се венча за своя фаворит през 2016 година на загадка женитба в столичен ВИП клуб. По това време двойката очакваше третото си дете и съгласно осведомени точно следващата бременност на русокоската станала причина за сватбата.

За бащата на богаташа – Заки Маджид, се знае, че държи правата за България на две от най-големите американски вериги за бързо хранене и не си знае парите. Семейството разполага с милиони и някогашната асистентка на Румен Луканов на драго сърце харчи от тях.

Жаси съумя да загърби предишното на разкрепостена русокоска и да потвърди пред милионерското семейство, че е подготвена да стартира на чисто.

През септември 2015 година напълно ненадейно някогашната шоугърла се е сдобила с влиятелното академично звание „ лекар на науките ”. Тогава тя се явила в катедра „ Счетоводство и разбор ” към УНСС, с цел да показа и отбрани собствен теоретичен труд, разработван в продължение на три години. Атрактивната Жаси минала сполучливо изпита и въпреки че звучи като анекдот, към този момент има правото да преподава лекции в влиятелни университети. Запознати с умствения потенциал на госпожата обаче са скептични, че тя се е сдобила по почтен път с влиятелната научна степен. Говори се, че бащата на брачна половинка й е измежду огромните частни донори на университета и това й помогнало да отбрани сполучливо докторантурата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР