Знайте, че целият екип и всички ученици на ЧСУ Цар

...
Знайте, че целият екип и всички ученици на ЧСУ Цар
Коментари Харесай

Ученици направиха дарение на дома за деца с увреждания в Мездра |

" Знайте, че целият екип и всички възпитаници на ЧСУ " Цар Симеон Велики " сме ваши другари! " – с тези думи приключва картичката от учениците на столичното частно учебно заведение до децата, настанени в " Комплекс за обществени услуги за деца и лица с увреждания " в Мездра.

Като подарък за наближаващите празници всяко дете от комплекса получи плюшена играчка, брошура за оцветяване, образователното пособие " Моята България ", лакомства и питиета. Осигурени бяха и артикули от първа нужда за общественото заведение.

" Добротата и грижата за останалите са измежду главните всемирен полезности, на които учим всички наши възпитаници. Повече от щастливи сме да виждаме по какъв начин те всяка година с интерес и предпочитание се включват в разнообразни благотворителни дела и постоянно сами предизвикват такива. Истински горди сме, че имаме такива прелестни деца! ", показа доктор Росица Врабевска, шеф на ЧСУ " Цар Симеон Велики ".

Тя добави, че поради усложнената епидемиологична конюнктура по отношение на разпространяването на COVID-19 и затварянето на учебните заведения, възпитаниците на ЧСУ " Цар Симеон Велики " не са могли да осъществят обичайния си благотворителен коледен базар, на който всяка година се продават ръчно направени от учениците картички и сувенири. От учебното заведение въпреки всичко намират метод, въпреки и отдалечено, да продължат благотворителната традиция посредством подаяние за деца в потребност.

" Идват светли празници и всяко дете заслужава да почувства грижа, топлота и другарска ръка. Добрият образец е инфектиран и се надяваме да вдъхновим хората да оказват помощ и подаряват освен по празници ", споделиха още от екипа на учебното заведение.

" Безкрайно сме признателни за дарението на нашите нови другари. Децата са извънредно щастливи от получените дарове, само че най-много от вниманието към тях’ ", разяснява Полина Александрова, шеф на Комплекса за обществени действия.

Децата от вкъщи отвърнаха на жеста с ръчно направени сувенири, както и с пожелания за скорошни срещи.

Дарението е осъществено и с общителната поддръжката на приятелите и сътрудниците на ЧСУ " Цар Симеон Велики " – магазин " Комсед ", Olympus и " Пoбеда ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР