Зная, че винаги медиите търсят някаква сензация, но когато аз

...
Зная, че винаги медиите търсят някаква сензация, но когато аз
Коментари Харесай

Росина Станиславова: Доказвам всеки ден, че най-трудно е да спазим законността, всички атаки срещу мен не са случайни

Зная, че постоянно медиите търсят някаква сензация, само че когато аз взех решение да стана кмет не беше поради сензацията. Това сподели на брифинг пред публицисти Росица Станиславова, кмет на столичния регион " Красно село “, съобщи кореспондент на " Фокус " . Беше поради нуждата да се борим против това, за което всички приказват, само че никой не тръзва да направи. Става въпрос за доста съществени зависимости, за които ние ви разказахме и разчитаме, че към момента има държавност в Република България, сме сезирали задоволително административни органи, които би трябвало да влязат във функционалността си, с цел да стигнем даже единствено до това – да запазим материалното доказателство, записа от камерите на 1 февруари, с който ще потвърдим в действителност корупционни практики във висшите органи на правосъдната власт.

Аз потвърждавам всеки ден, че най-трудно в днешно време съумяваме да запазим законността, добави Станиславова. " Всичките тези офанзиви на политици, стопански кръгове, ориентирани против мен, не са инцидентни. Смятате ли, че в тази страна – Република България, от изключителна значимост е установяването на спор на ползи за 280 лв., с цел да бъде отхвърлен областен кмет, ръководещ регион от 100 хиляди индивида? Смятате ли, че това е същинската причина за моето премахване. Мога да ви уверя – не. Но защото зад мен не стои нито една политическа групировка, работя по този начин, както повелява закона. Очаквам и към момента имам вяра, че прокуратурата на Република България, както мВР, както Министерство на правораздаването, ще си влязат в ролята на хора, които в действителност желаят да се борят против корупцията, за която всички приказват, тъй като когато си част от една изпълнителна власт, това не е привилегия, това е дълг, който всеки един от нас е задължен да съблюдава закона по този начин, както е написан, а не по този начин, както ни е поръчан. “

Нямам подозрение, че доста бързаше правосъдният състав да излезе с решение, тъй като по-малко остава от месец и ще има избори и това е доста добър мотив аз да бъда отстранена, с цел да се употребява за политически цели моето премахване, безапелационна е Станиславова. " От друга страна, нещата, които ние сме сложили на масата като въпроси, за които освен имаме данни, а сме сезирали и госпожа Фандъкова, и прокуратура. И би трябвало да ви уверя, че една доста тиха тишина. Обикновено прокуратурата не намира данни за осъществено закононарушение, а закононарушението е очевидно за простите хора, които отивайки в парк " Славия “, откриват, че общинският парк не е общински.

" Фокус “ напомня, че Върховният административен съд реши, че Станиславова е в спор на ползи. Тя е уличена поради подписан контракт по европроект, обвързван със обществения патронаж, сред като началник и щерка й. Наложена й е санкция в размер на 5 000 лева

В конференцията присъединяване взе и зам.-кметът на региона Николай Веселинов. " За мен е явно, че през целия този интервал се реализира неприемлив в естествена правова страна институционален напън, административен, партийно-политически, финансово-икономически върху активността на годно и демократично определен орган на изпълнителна власт ", съобщи заместникът на Станиславова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР