Знаменитостите винаги са нащрек. Всяко събитие от техния живот или

...
Знаменитостите винаги са нащрек. Всяко събитие от техния живот или
Коментари Харесай

10 факта за известни личности, които ще ви дадат нов поглед към Холивуд

Знаменитостите постоянно са нащрек. Всяко събитие от техния живот или инцидентно изпусната фраза незабавно се трансформира в роман на вести. Но някои обстоятелства от биографиите на звездите може да наподобяват непредвидени даже за правилните почитатели.

Първите хубавици на Холивуд бяха унизени в учебно заведение поради външния си тип, пожертваха шикозни коси или стройна фигура в името на кариерата, бойкотираха състезания за хубост. И даже в този момент те не се срамят да признаят страховете или слабостите си.

Разбрахме забавни обстоятелства за нашите звездни любимци. И имаме вяра, че откакто прочетете тази публикация, единствено за следващ път ще се убедите в тяхната самообладание.

Носи тази прическа по тъжна причина

Конската опашка на Ариана Гранде се трансформира в нейна визитна картичка. Но на такава прическа звездата беше принудена да избере: косата й беше развалена заради години на боядисване за роля в ситкома на Nickelodeon.

Ариана трябваше да избелва кичурите си на всеки 2 седмици в продължение на 4 години и да ги боядисва в алено.

4 пъти се възвръща и отслабва за една роля

В Gone Girl стройната Ейми Дън напълнява, когато изчезва, а на финала, сваляйки килограми, се трансформира още веднъж в стройна хубавица, само че с още по-стегнато тяло.

Тъй като сцените не бяха снимани в последователен ред, актрисата Розамунд Пайк трябваше да качи над 6 кг и по-късно да ги смъкна, с цел да може тялото й да подхожда на формата на нейния воин в избрана част от кино лентата.

Не крие обстоятелството, че косата не е негова

Дългата вълнообразна коса Дженифър Лопес е един от нейните чипове. Певицата и актриса в никакъв случай не е крила, че лъскавите кичури не са същински. Но тя не се срами да демонстрира на клиентите си естествената си коса (те едвам доближават до раменете й и са доста къдрави) – почитателите я одобряват всевъзможни.

Беше заточеник в учебно заведение

Когато Аня Тейлър-Джой беше на 6 години, фамилията й се реалокира в Лондон. Актрисата споделя, че не е общувала с други деца, а героите от книгите за Хари Потър са били нейните най-хубави другари.

Но този опит й оказа помощ да свикне с ролята на Бет Хармън от „ Ход на кралицата “: „ Точно както Бет имаше потребност от шах, аз трябваше да играя. Имах потребност от място, където да бъда оценен, с цел да не ми се постанова непрекъснато да мисля: „ Какво ми е, за какво не се регистрирам? “.

В гимназията беше гот

Обществената фаворитка Дженифър Анистън призна в изявление, че гимназията е била спокоен смут за нея. Според актрисата тогава тя опитва с външния тип и не се стреми да стане най-красивото момиче в класа. „ Беше 80-те и изглеждах като готически призрачен сън “, заключи Дженифър.

Бойкотира състезанието за Мис Вселена

Когато Гал Гадот беше на 18 години, й предложиха да взе участие в състезанието Мис Израел. Актрисата признава, че преди време си е мислила: „ Ще бъде положително преживяване “. Но в това време тя даже не позволи мисълта, че може да завоюва. И финалистките автоматизирано минаха към идващия стадий – Мис Вселена.

Не носеше панталони за баба

Лейди Гага е известна със своите скандални изображения и видеоклипове. В началото на кариерата си в доста клипове тя танцува по къси къси панталони или долни дрехи с чорапогащник.

Според певицата и актриса всичко е било в името на баба й, която вижда зле и може да разграничава единствено по-светлите елементи на фигурата си, откритата кожа или косата. „ Тя ми споделя: „ Виждам те, тъй като нямаш панталони.

Все още спи с мека играчка

Марго Роби толкоз обича меката си играчка Зайче, че я поставя всяка вечер в леглото. Тя приказва за това в едно от интервютата. Според звездата брачният партньор й ненавижда този табиет и изхвърля заека от леглото незабавно щом заспи.

Има по-малко зъби от естествените хора

Зендая има един зъб по-малко в долния ред от множеството хора. Тя схванала за това преди няколко години, когато се обърнала към зъболекаря за отстраняването на мъдреците си. Освен това, заради понижената си сензитивност, Зендая може да хапе сладолед и да не се усеща студена.

Страх от канализация и канализация

Софи Търнър един път призна, че се опасява от канализацията и дъждовните канали на улицата. Това не е уплаха, а по-скоро поверие, тъй че тя просто се пробва да не ги предава. Но съгласно Софи, в случай че това се случи, би трябвало да кажете вълшебната дума “лук ” – и нищо неприятно няма да се случи.

Взе обеците на Роуз от фотосите

След като фотосите завършиха на Титаник, Кейт Уинслет резервира чифт обеци на Роуз. „ Хората взеха чаши и чинийки с лого на White Star Line. И бях добър. Взех обеците на Роуз, само че изгубих една някъде “, сподели актрисата в изявление.

А какви забавни обстоятелства от биографиите на звездите знаете?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР