Знаменитостите са свикнали да водят живот, изпълнен с луксозни вещи,

...
Знаменитостите са свикнали да водят живот, изпълнен с луксозни вещи,
Коментари Харесай

Кой има най-скъп частен самолет: Топ 25

Знаменитостите са привикнали да водят живот, изпълнен с първокласни движимости, които елементарният човек не може да си разреши. От обширни имения до коли от най-голям клас - да си богат в никакъв случай не е изглеждало толкоз добре. Докато шофирането на първокласна кола е едно нещо, всяка звезда знае, че в действителност е съумяла, когато си купи частен аероплан.

Тези самолети за милиони долари не са просто средство за реализиране на задачата, а инвестиция, която разрешава на международния хайлайф да стигне от точка А до точка Б.

Най-големите имена в бизнеса не заплащат единствено за самолетите. Те изцяло оборудват интериора, тъй че да разполагат с всичко належащо - от плазмени тв приемници до цели конферентни зали. Някои звезди може да избират да наемат аероплан, вместо да го купят, само че те към момента доближават висоти, за които множеството от нас не могат даже да мечтаят.

1. Джим Кери

Модел: Gulfstream V
Цена: 59 милиона долара*
Нетна стойност: 135 милиона долара*

Когато става въпрос за сполучлив артист, Джим Кери има печелившата формула. Той нееднократно е доказвал, че е кадърен да ни раздруса с комедийния си гений, като в това време има задоволително поле за изява в драми като " Вечното слънце на неопетнения разум ".

2. Джеки Чан

Модел: Embraer Legacy 650
Цена: 20 милиона долара*
Нетна стойност: 400 милиона долара*

Джеки Чан е направил кариера, като се движи бързо, тъй че е разумно да е дипломат на производител на самолети. Като представител на бразилската компания Embraer Чан получава една-две привилегии - да вземем за пример личен частен аероплан.

3. Джими Бъфет

Модел: HU-16 Albatross " Hemisphere Dancer "
Цена: 300 000 USD*
Нетно благосъстояние: 450 милиона $

Джими Бъфет има шанса да разполага не с един, а с няколко самолета, само че обичаният му е Grumman HU-16 Albatross от 1954 година, наименуван " Hemisphere Dancer ". Въпреки че не е тъкмо реактивен аероплан, дребният аероплан е употребен от Джими в продължение на няколко години, преди в последна сметка да излезе в пенсия през 2003 година

4. Селин Дион

Модел: Bombardier BD 700 Global Express
Цена: 42 милиона долара*
Нетна стойност: 601 милиона долара*

За никого не е загадка, че Селин Дион харесва хубавите неща в живота. Талантливата певица е същинска дива, тъй че в никакъв случай няма да я хванете да пътува с рейс. Селин пътува независимо в аероплан Bombardier BD 700 Global Express - само че не се тормозете, има задоволително място за нейния антураж.

5. Playboy

Модел: Голямо зайче
Цена: 12 милиона долара*
Нетна стойност: 500 милиона долара* (оценка)

Ако сте следили новинарските заглавия на Playboy в последно време, знаете, че медийната компания неотдавна пресъздаде известния си джет " Голямото зайче ". Имението на Хю Хефнър продаде остарелия " Big Bunny " на семейство Слейтър и те пресъздадоха черно-белия аероплан на Playboy, употребявайки за модел някогашния аероплан DC 9-30.

6. Том Круз

Модел: Gulfstream IV
Цена: 36 милиона долара*
Нетно благосъстояние: 428 милиона долара*

Том Круз е един от най-големите артисти в света - и обича своите джаджи. Като се има поради чистото му положение от 428 млн. $, надали е изненадващо, че Том си е взел аероплан за 36 млн. $, с цел да се придвижва от един блокбъстър до различен.

7. Марк Кюбан

Модел: Боинг 767-277
Цена: 144 милиона долара*
Нетно положение: 4,2 милиарда долара*

Когато става въпрос за бизнес, Марк Кюбан не се забърква. Както всеки бизнесмен, той е имал огромни загуби, само че и големи облаги. Благодарение на триумфите си в сектора Кюбан има зашеметяващите 4,2 милиарда $.

8. Кайли Дженър

Модел: Bombardier Global 7500
Цена: 72 милиона долара*
Нетна стойност: 900 милиона долара*

На 23 години множеството от нас се пробват да оцелеят в света след колежа и да изкарат задоволително пари, с цел да се задържат на повърхността. Кайли Дженър, въпреки това, повърхностно хвърля 73 млн. $ за Bombardier Global 7500, като че ли това не е огромна работа.

9. Дуейн " Скалата " Джонсън

Модел: Gulfstream G650
Цена: 65 милиона долара*
Нетно благосъстояние: 240 милиона долара*

Дуейн " Скалата " Джонсън има живот, за който множеството от нас могат единствено да мечтаят, само че той не постоянно е бил подобен. След края на футболната си кариера Джонсън има единствено 7 $ на името си. Сега, след сполучлива кариера в битката и функции в многочислени блокбъстъри, Скалата има над 240 милиона $.

10. Флойд Мейуедър

Модел: Gulfstream 650
Цена: 60 милиона долара*
Нетна стойност: 379 милиона долара*

Да притежаваш частен аероплан е едно, само че да го брандираш е нещо напълно друго. Суперзвездата на бокса Флойд Мейуедър пръсна 60 милиона $ за Gulfstream 650, наричайки го Air Mayweather. С големи подплатени седалки, тапицирани с най-фина кожа, има задоволително място за целия екип на Мейуедър.

11. Уорън Бъфет

Модел: Bombardier Challenger
Цена: 26 милиона долара*
Нетно положение: 84 милиарда долара*

Частните самолети не се употребяват единствено от звезди, които желаят да ги разгласяват в Instagram. Бизнесмените милиардери също обичат да се любуват на трофеите на своя труд, в това число Уорън Бъфет. Човек в ситуацията на Бъфет би трябвало да може да пътува при потребност, тъй че притежаването на Bombardier Challenger за 26 млн. $ е по-скоро нужда, в сравнение с разкош.

12. Кристиано Роналдо

Модел: Gulfstream 650
Цена: 60 милиона долара*
Нетно благосъстояние: 375 милиона $

Кристиано Роналдо е разгласен за един от най-великите футболисти на всички времена, само че той е също толкоз прочут и с живота си отвън терена. Роналдо обича скъпите коли, обширните имения и дизайнерските облекла. Обича и частни самолети.

13. Тейлър Суифт

Модел: Dassault-Breguet Mystere Falcon 900
Цена: 40 милиона долара*
Нетно благосъстояние: 266 милиона долара*

Тейлър Суифт може и да е навлязла в прелестния свят едвам през 2009 година, само че по-малко от три години след началото на кариерата си тя съумя да си купи аероплан за 40 млн. $. Суифт направи разточителната покупка през 2011 година, като даже го персонализира с щастливия си номер 13.

14. Джон Траволта

Модел: Боинг 707-138
Цена: 36 милиона долара*
Нетна стойност: 250 милиона долара*

Кариерата на Джон Траволта може и да е позатихнала през последните няколко години, само че той към момента е скъп холивудски артист с помощта на шлагери като " Мазнини " и " Треска в събота вечер ". Но актьорството не е единствената пристрастеност на Траволта. Джон е лицензиран водач, тъй че до момента в който пътува със своя Боинг 707-138 на стойност 36 милиона $, обича и самичък да го ръководи.

15. Мик Мил

Модел: Непознат
Разходи: Непознат
Нетно положение: 20 милиона долара*

Мийк Мил не има личен частен аероплан, само че постоянно наема подобен, с цел да се придвижва от концерт на концерт. Рапърът обаче има впечатляваща сбирка от коли, която включва Rolls Royce Ghost, Mercedes-Maybach S-Class, Bentley Mulsanne и Bentley Flying Spur.

16. Дейвид и Виктория Бекъм

Модел: Bombardier Challenger 350
Цена: 18 милиона долара*
Нетно положение: 1 милиард долара*

Толкова доста двойки звезди не съумяват да се оправят, само че Дейвид и Виктория Бекъм потвърдиха, че и двамата са за дълго. Виктория е сполучлива поп звезда, трансформирала се в фешън дизайнер, а Дейвид е същинска футболна легенда. Общата им чиста стойност възлиза на към 1 милиард $.

17. Брад Пит

Модел: Supermarine Spitfire
Цена: 4 милиона долара*
Нетно положение: 300 милиона долара*

Като един от най-известните артисти в света, Брад Пит е имал много частни самолети. Но когато се наложи да си купи личен, той реши, че кожените седалки и многото тоалетни не са за него. Вместо това той закупи Supermarine Spitfire от Втората международна война за 4 млн. $.

18. Тайгър Уудс

Модел: Gulfstream G550
Цена: 50 милиона долара*
Нетно положение: 800 милиона долара*

Никой не познава голфа по този начин, както Тайгър Уудс, само че не му е непознат и Gulfstream. Уудс има доста претрупан график, като постоянно пътува със аероплан до разнообразни надпревари по света. За да е сигурен, че е добре отпочинал и в точния момент, професионалният състезател влага в Gulfstream G550 на стойност 50 млн. $.

19. Кирсти Али

Модел: Неизвестен
Разходи: Непознат
Нетно благосъстояние: 40 милиона долара*

Имаше време, когато Кирсти Али беше гореща звезда в Холивуд след сполучливия си престой в " Наздраве " и филми като " Виж кой приказва ". През последните години Али не е толкоз дейна, само че не се заблуждавайте - тя към момента води първокласен живот.

20. Майкъл Джордан

Модел: Gulfstream G550
Цена: 61 млн. долара*
Нетно благосъстояние: 1,6 милиарда долара*

Майкъл Джордан може да е една от най-големите баскетболни звезди в света, само че когато става въпрос за пътешестване, той не си играе. Милиардерът състезател, трансформирал се в предприемач, пръска 61 млн. $ за личния си Gulfstream G550, като в началото го декорира в синьо и бяло, с цел да подхожда на университета на Северна Каролина.

21. Анджелина Джоли

Модел: Cirrus SR22
Цена: 600 000 USD*
Нетно благосъстояние: 100 милиона долара*

Анджелина Джоли е освен суперзвезда, само че и майка на шест деца. Можете ли да си визиите по какъв начин се пробвате да се качите на постоянен полет, до момента в който държите под око толкоз огромно поколение? В случая на Анджелина е доста по-лесно да извади 600 000 $ и да си купи Cirrus SR22.

22. Джей-Зи и Бионсе

Модел: Bombardier Challenger 850 Learjet
Цена: 40 милиона долара*
Нетно благосъстояние: 1,4 милиарда долара*

Джей-Зи и Бионсе на процедура са кралски особи, тъй че пътуването със жанр е от значително значение. С обща чиста стойност от над 1,4 милиарда $, Бий и Джей взеха решение да изберат Bombardier Challenger 850 Learjet. Самолетът е освен бърз, само че и огромен.

23. Камила Паркър Боулс

Модел: Различни
Разходи:.
Нетно положение: 5 милиона долара*

Камила Паркър-Боулс и брачният партньор ѝ, принц Чарлз, не могат да се качат на борда на полет на British Airways със слънчеви очила и шапка и да се надяват, че няма да бъдат видяни. В резултат на това постоянно им се постанова да пътуват с частни самолети за формалните си задължения, само че това си има цена.

24. Люис Хамилтън

Модел: Bombardier Challenger 605
Цена: 30 милиона долара*
Нетно положение: 285 милиона долара*

Състезателният първенец Люис Хамилтън е доста богат човек за човек, който е единствено на 35 години, само че това се случва, когато спечелиш толкоз доста титли, колкото той. Преди няколко години Хамилтън притежаваше доста стремително Bombardier Challenger 605 в червен цвят на стойност 30 млн. $.

25. Джъстин Бийбър

Модел: Gulfstream IV
Цена: 60 милиона долара*
Нетна стойност: 285 милиона долара*

Когато Джъстин Бийбър се появява за първи път на сцената, към него се подвига звук, който прилича Бийтълмания. И до ден сегашен почитателите му са едни от най-притеснителните в света, тъй че комерсиалният полет не е алтернатива. Джъстин е летял с доста частни самолети, само че се твърди, че има Gulfstream IV.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР