Знаменитости започнаха да пристигат на червения килим на Оскарите в

...
Знаменитости започнаха да пристигат на червения килим на Оскарите в
Коментари Харесай

Най-добрият външен вид на червения килим на Оскари 2024 – от разкритието на бебето на Ванеса Хъджънс до дълбоката рокля на Лаверн Кокс

Знаменитости започнаха да идват на аления килим на Оскарите в Холивуд, изглеждайки необикновено в някои шикозни тоалети.

Първи, които дойдоха, бяха телевизионната риалити звезда Ники Бела в дълга рокля с пера, актрисата Лавърн Кокс в черна и златиста рокля и телевизионният водещ и кореспондент Зури Хол, облечена в златна рокля без ръкави. Ванеса Хъджънс беше измежду звездите, идващи на аления килим за най-голямата вечер в актьорския свят.

Актрисата от High School Musical публично разгласи, че ще става майка за първи път, когато излезе на алено килим с забележима бебешка издаденост. Бъдещата й майка изглеждаше елегантна в напълно черна рокля и се усмихваше на фотографите, до момента в който държеше бебешката си издутина.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: НА ЖИВО Оскари 2024: Всичко, което би трябвало да знаете за 96-ите награди на Академията

Джулиан Гаф, която беше партньорка на Ванеса в Grease Live! също дойде ярка и рано, облечена с горнище с отворени плещи и огромни бели пантал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР