Знаменитият скулптор Вежди Рашидов, бивш министър на културата и бивш

...
Знаменитият скулптор Вежди Рашидов, бивш министър на културата и бивш
Коментари Харесай

Вежди Рашидов с първи думи за катастрофата

Знаменитият ваятел Вежди Рашидов, някогашен министър на културата и някогашен началник на парламентарната комисия по просвета, проговори за злополуката, при която пострада през вчерашния ден. Рашидов е откаран с пострадвания в „ Пирогов” след случая на булевардите " България " и " Гоце Делчев ". Ударът беше сред три автомобила, един от тях бе ръководен от Рашидов.

" Управлявах персонално една баничарка. Бях застанал на булеварда, когато светна зелено, а по-късно бързо и жълт светофар. Веднага видях отсрещната страна, че два автомобила също потеглят на жълто и се движат против мен”, съобщи пред " Блиц " Вежди Рашидов. Опитах се да избегна удара, само че не съумях. Последва конфликт на автомобил в едно от моите колела и аз се превъртях два пъти по таван, добави политикът.

Младо момиче от другия автомобил ми се притече на помощ и ми оказа помощ да изляза от колата. Благодарен съм й доста. На всичкото от горната страна през вчерашния ден тя имаше рожден ден.

Ще я намеря, когато изляза от болничното заведение и ще й оказа помощ със средства, в случай че няма застраховка ", съобщи още Рашидов.

Веднага след случая той е откаран в " Пирогов ", където лекарите са почнали лекуване. Пострадал е в главата, на която са му направени няколко шева.

" Имам и няколко счупени ребра. Ударих се тежко при рухването, само че се надявам да се възстановя. За страдание се случват сходни произшествия. Благодаря на лекарите за грижите, които поставят към мен ", добави политикът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР