Знаме на управлението на ПП е 67-годишният бивш комунистически следовател

...
Знаме на управлението на ПП е 67-годишният бивш комунистически следовател
Коментари Харесай

Шкварек размаза Лорер за новите и стари лица в политиката

Знаме на ръководството на Политическа партия е 67-годишният някогашен комунистически следовател Бойко Рашков

Консерваторът и политически анализатор Кристиян Шкварек нападна някогашния вицепремиер Даниел Лорер поради изказванията му през днешния ден, че Промяната донесли на България " млади политици ". 

Ето какво написа той във фейсбук:

Започва дебатът по Btv тази заран, водещият задава съответен въпрос на Даниел Лорер какво са свършили през последните 6 месеца на власт.

Лорер отбива въпроса и от първото си изречение в предаването декларира: " Здравейте, бих желал да открия полемиката през днешния ден с ясната поръчка, че това са избори сред остарялото и новото! " После на няколко пъти повтори, че борбата е сред старите и новите политици, като Политическа партия съставляват новите, младите и неопетнените от прехода.
 Лорер живее в личен смят и приказва небивалици, счита Шкварек
" Знаме " на Политическа партия и ръководството им, водеща фигура и лидер на листата им за Перник е:

Бойко Илиев Рашков

67 годишен

От 1981-1992 комунистически следовател, взел участие в репресиите над протестиращите и опозицията през 1989-та. (потърсете " Евгений Михайлов за Бойко Рашков " )

В интервала 1995 до 2001 година шеф на Националната следствена работа. Това е по време на пика на " мутренските времена ", цялостното безвластие и слепване на органите на реда с проведената престъпност. По същото време стартира да придобива големия си брой парцели, които към 2021-ва наброяват 19.

През 2001 година е определен за народен представител от Българска социалистическа партия.

Член на правната комисия и заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, до 2005 година

От 2005 г до 2008 г е началник на отдел в Националната следствена работа, с достъп до класифицирана информация.

От януари 2008 година до май 2009 година е заместник-министър на правораздаването.

От юни 2009 година до ноември 2009 г е ръководител на Национално бюро за надзор на специфични разследващи средства. Общо взето индивидът, който подслушва и записва в страната.

От 2009 година до 2013 година е следовател в НСС, само че от 2013 година до 2018 е още веднъж ръководител на Национално бюро за надзор на специфични разследващи средства.

Не мога да си показва нещо по-ново, по-свежо и по-неопетнено от привързан с целия незаконен преход комунистически следовател като водеща фигура на партията ви.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР