Знам само някакви неща от пресата за проблеми с някои

...
Знам само някакви неща от пресата за проблеми с някои
Коментари Харесай

Зингаревич не бил „съвсем наясно” с арестите и ОПГ-то, действало в Ботев – разбрал от медиите

" Знам единствено някакви неща от пресата за проблеми с някои от почитателите ”. Това съобщи притежателят на Ботев Пловдив Антон Зингаревич в изявление пред спортния уебсайт „ Спортал ”.  Това е първо изказване, на който и да е от футболния клуб, обвързван с невиждания скандал с най-стария български клуб и арестите.
Прочетете още
Вчера Апелативният съд остави непрекъснато в ареста двамата шефове в Ботев – Въльо Петров и Милен Стоянов, както и двамата служители на реда Галин Колев и Мартин Ламбрев, упрекнати в рекет, изнудване и насила през въоръжена проведена незаконна група. Въпреки че мина повече от седмица към момента няма никакво публично изказване от страна на клуба.

Собственикът на „ канарчетата ” съобщи, че не бил напълно наясно със обстановката с арестите и „ респектирането ” на почитателите.

„ Мисля, че би трябвало да се насочат въпроси към оперативното управление. Мисля, че ще се проведат някакви следствия и ще забележим по какъв метод ще се развият нещата. От това, което знам всичко идва от показания на един човек, който си трансформира думите. Има органи, които ревизират тези изказвания ", разяснява притежателят.

Въпросът е кой от оперативното управление на отбора ще разяснява, като половината от него е в Турция с тима в лицето на изпълнителния шеф Аликсей Киричек, а другата половина е в ареста.  Така мълчанието продължава да царува във футболния клуб, а чаканите отговори по този начин и не се дават.  

В изявлението той съобщи,  че клубът в устойчиво финансово положение, като задачата пред тима е присъединяване в Европа. Той засегна и тематиката с Илиян Филипов.

" Нямам никакви връзки с Илиян Филипов, единствено договорни, които той има с клуба. Той има бокс на стадиона и толкоз. Той се опитваше да се сложи в позиция да може да вземе клуба, което аз не мога да схвана от кое място идва това. Аз в никакъв случай не съм си и помислял да се отдръпвам преди всичко, с цел да има такава опция ", изясни босът на " канарчетата " връзките си с Илиян Филипов. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР