Знам колко е трудно да си сам, когато всичко, което

...
Знам колко е трудно да си сам, когато всичко, което
Коментари Харесай

Не търсете любовта - тя ще ви намери, когато сте наистина готови

Знам какъв брой е мъчно да си самичък, когато всичко, което искаш, е да предадеш на някого любовта си. Разбирам какъв брой е мъчно да гледате по какъв начин всички другари влизат във връзка и просто не можете да намерите индивида, който би могъл да бъде вашата обичана половинка.

Повярвайте ми, аз също трябваше да бъда в състояние, в което се пробвах да диря непрекъснато любовта, само че нищо не се получи.

Защото същинската обич е това, което би трябвало да пристигна естествено при вас. Колкото и да го желаете, не сте в положение да го извършите със мощ - любовта ще ви откри тъкмо когато в действителност сте подготвени за нея!

Почувствайте същинската връзка!

Разбира се, концепцията, затваряйки очи, да скочи във водовъртежа на връзките, наподобява на самотника доста примамлива. Но цялото това премеждие ще ви донесе единствено разрушено сърце.

Връзка, която в действителност си коства времето и усеща ви, е връзка с човек, с който незабавно усещате дълбока непосредственост. Изчакайте индивида, с който ще имате това чувство за съгласуваност. Двама в действителност близки хора го усещат между тях.

Изчакайте индивида, който може да възпламени искра във вас, за съществуването на който даже не сте подозирали.

Бъдете търпеливи, до момента в който не се убедите, че този човек в действителност е вашата орис.

Това ще бъде тъкмо любовта, която търсите толкоз дълго. Ако се съгласите на нещо по-малко, постоянно ще съжалявате. Винаги ще помните, че правейки този компромис, може да сте пропуснали индивида, който е бил съдбоносен за вас от ориста.

Не всеки е в положение да влага доста от себе си в една връзка.

Приказките постоянно са цялостни с хубост и лекост - те са просто съвършени. Но това са единствено приказки - нищо повече.

В действителния свят връзките постоянно са цялостни с комплициране и трудност. Дори в най-хармоничния съюз пораждат кавги, различия и други неприятности.

Затова в никакъв случай не се съгласявайте да срещнете човек, който не е подготвен търпеливо да преодолее неприятните времена с вас. Определено би трябвало да сте сигурни, че определеният от вас човек схваща какъв брой старания ще би трябвало да постави.

Уверете се, че той е подготвен търпеливо да работи, с цел да показа живота си с различен човек.

Изчакайте някой да ви обича същински!

Ако се отнася с вас откровено, даже не би му хрумнало да промени нещо в личността ви. Ще хареса всичко във вас, даже минусите ви и сигурно ще види вътрешната ви хубост.

Когато сте изцяло подготвени за любовта, тя ще ви откри, запомнете това!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР