Знам, че столичните скейтъри отдавна имат нужда от модерно и

...
Знам, че столичните скейтъри отдавна имат нужда от модерно и
Коментари Харесай

Георги Георгиев, СОС: Започва изграждане на нов скейтпарк в София

Знам, че столичните скейтъри от дълго време имат потребност от съвременно и особено отредено за тях място, където да си карат на воля. Затова се срещнахме с ръководителя на Българска Скейтборд Федерация Борис Атанасов и Николай Георгиев, треньор и ръководител на скейтборд клуб в Северния парк до езерото.

Това написа ръководителят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Георги Георгиев.

По думите му на повърхност от 910 кв.м ще бъде построено оборудване за ролкови рискови спортове. То ще бъде гратис и уместно за начинаещи и напреднали.

" Проектът за скейт парк съчетава две от дисциплините в скейтборда – „ стрийт “ секция, която имитира карането в градска среда и “пул” – която прилича карането в празни басейни ", написа още Георгиев.

Скейтпаркът ще бъде построен от стоманено-бетонна структура, шлайфан бетон, натурален камък гранит, мозайки от наедрял натурален камък и други Всичко това е заложено в бюджета на Столична община за 2022 година – общата стойност на обекта е 761 074.78 лева, с Данък добавена стойност, а срокът за осъществяване е 365 дни от датата на започване на строително-монтажните действия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР