Знаковият сценичен тоалет на Лайза Минели от филма Кабаре, включващ

...
Знаковият сценичен тоалет на Лайза Минели от филма Кабаре, включващ
Коментари Харесай

Сценичният тоалет на Лайза Минели от филма Кабаре ще бъде предложен на търг

Знаковият театрален тоалет на Лайза Минели от кино лентата " Кабаре ", включващ бомбе, топ и ботуши, ще бъде препоръчан на търг през май дружно с над 1000 лота от внушителната сбирка от такъми на певицата и актриса, майка ѝ - екранната икона Джуди Гарланд, и татко й, режисьора Винсънт Минели, съобщи Ройтерс.

 © фотография: АРХИВ
Двудневният аукцион " Love, Liza " ще бъде проведен от тръжна къща " Профайлс ин хистъри " в Калабасас, покрай Лос Анджелис, оповестява президентът ѝ Джо Мадалена. Предварителните оценки на лотовете към момента не са избрани, защото уредниците сортират внушителната сбирка, събирана от фамилията в продължение на десетилетия.

Освен за тоалета от " Кабаре " (1972), донесъл международна популярност на Лайза Минели и " Оскар " за най-хубава актриса, участниците в търга ще могат да наддават и за сюжета ѝ за кино лентата с написани на ръка бележки, както и за автомобила ѝ " Ролс-Ройс Силвър Шадоу " от 1971 година

71-годишната Лайза Минели споделя, че е решила да предложи за обмен фамилните такъми, тъй като желае да " опрости " живота си. " По време на дългата ми кариера събрах невероятни неща. Сега обаче към този момент съм на стадий от живота ми, в който желая да го опростя и да го споделя с почитателите, които постоянно са ме подкрепяли ", се показва в изказването, направено от Лайза Минели.

Търгът ще бъдат предшестван от безвъзмездна галерия в Бевърли хилс, която ще бъде проведена сред 4 и 29 април.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР