Знакови срещи в Бурса проведе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

...
Знакови срещи в Бурса проведе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.
Коментари Харесай

Знакови срещи в Бурса проведе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ

Знакови срещи в Бурса организира ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той беседва с предприемача и почетен ръководител на най-голямата изселническа федерация в Турция " Балгьоч " Турхан Генчоглу.

Генчоглу, който е огромен другар на район Кърджали, управлява фамилната компания. Неговият татко, починалият Мюмюн Генчоглу е основател на най-голямата изселническа организация " Балгьоч ".

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и инж. доктор Хасан Азис, кмет на Кърджали, както и делегация на Движението е на визити в Турция.

Политиците на Движение за права и свободи участваха в петък на тържествена вечеря-ифтар в Истанбул, а по-късно и в Бурса. Вечерята в Бурса във връзка свещения месец Рамазан бе под надпис под наслов " Заедност, Единство и Добруване ".

Отправихме молебствия за мир, здраве и разцвет на нациите, сподели Карадайъ.

Делегацията на Движение за права и свободи включва още регионалните ръководители на Кърджали, Хасково и Шумен - Ресми Мурад, Мехмед Атаман и Айсел Руфат, общински кметове на Движение за права и свободи и представителят на Движение за права и свободи в Бурса Танер Чауш.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР