Знакът, под който сме родени, влияе на голяма част от

...
Знакът, под който сме родени, влияе на голяма част от
Коментари Харесай

4-те зодии, които са с ЛЕДЕНА обвивка и трудно може да преминете през нея

Знакът, под който сме родени, въздейства на огромна част от чертите на характера ни. Забелязали сте, че доста от познатите ви, които са с идентична зодия, имат сходно мислене и модел на държание. Това потвърждава и точността на астрологията. Днес сме ви приготвили 4-те зодии, които са с ледена обвивка и мъчно може да преминете през нея. Ето и кои са те:

Водолей

Водолеите имат много качества и при започване на вашето запознанство ще ви се сторят доста общителни и открити. Но това изобщо не е по този начин. Представителите на тази зодия са може би с най-леденото сърце. При чувството, че някой се приближава прекомерно до тях, те незабавно се отдръпват. Не обичат да споделят възприятията и страстите си и не вършат взаимни отстъпки. Смеем да твърдим, че това даже отблъсква и кара хората да се отдалечат от тях. Не споделят случките от персоналния си живот, само че пък на драго сърце и неспокойствие чакат да схванат какво се случва във вашия.

Стрелец

Стрелците са доста деликатни и занимателни по природа. Но те имат и своите неприятни черти. В началото на взаимоотношенията ви няма да ги усетите, само че след време те стартират да демонстрират рогата си. Много са нетърпеливи и не изслушват до дъно, а това води и до внезапно спиране и неуместни мнения и забележки по ваш адрес. Изобщо няма да се почудят дали това би ви обидило. Ако се притеснявате от сходен вид подмятания, по-добре избягвайте тематики, които са с подводни камъни, или пък да сте в компанията на Стрелец.

Скорпион

Скорпионите наподобяват добра компания и положителни хора за съдаване на крепко и устойчиво другарство. Но в случай че желаете дълготрайни взаимоотношения с тях, би трябвало да умеете да приемате истината, колкото и неприятна да е тя. Скорпионите показват възприятията и мислите си непосредствено, без увъртания и неистини, не смекчават събитията и от време на време даже са прекомерно груби. Именно това, че не се вълнуват какъв брой зле ще прозвучат, ги прави по-студени и ледени от останалите.

Дева

Девите наподобяват доста тихи и кротки, тъй като се показват като миловидни и общителни същества първоначално. Но при следващи срещи ще установите и някои от отрицателните им черти – да вземем за пример тази, че са прекомерно сериозни към всичко и всички. Трудно може да се угоди на условията им и те не се тормозят да покажат, че не са удовлетворени. Обикновено го вършат със студено поведение или пък ще ви дават отговор по-хладно. Друго нещо е, че те са работохолици и са по-отдръпнати от приятелите си, тъй като всичко друго е на назад във времето. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР