Знакът на зодия Овен е сред най-силните в зодиака, той

...
Знакът на зодия Овен е сред най-силните в зодиака, той
Коментари Харесай

Какво носи късмет на зодия Овен?

Знакът на зодия Овен е измежду най-силните в зодиака, той е същинска огнена буря. Затова се нуждае от талисмани и предмети, които да балансират тази интензивна сила, с цел да не стане разрушителна. За мощ, шанс и баланс може да се носи като амулет корничело. Неговият натоварен червен цвят е мощна отбрана против отрицателна сила.

Фигурките с друга тема са обичани на доста хора, те им носят разнообразни страсти, най-често свързани с детството. За мощ и благоденствие Овенът може да заложи на тези на бухал и змей. Може да е като аксесоар, може и част от декорацията на персоналното пространство.

Дървото на живота е неповторим талисман за тази зодия. Личното развиване, уникалността и самостоятелната хубост са изразени блестящо в това изображение. Дървото на живота отразява главната теза в живота на Овена - в никакъв случай да не се предава.

За тези измежду представителите на знака, които обичат камъните, подобаващи са гранатът, рубинът и диамантът. Стоманата и желязото също характеризират този знак. Има вярване, че рубин, носен от човек, роден под знака на Овена, става по-тъмно червен на цвят, когато стопанинът му е в неволя. Прекрасната сила на рубина пасва доста добре на огнения знак.

 рубинът носи шанс на зодия Овен

Като най-упорит и трудолюбив от всички зодии, Овенът ще бъде весел от ориста, в случай че се довери на един предмет и го носи в себе си - това е ключът.

Човекът от зодия Овен и предметът ключ имат идентична харизма и предопределение. Овенът взема решение проблемите по този начин елементарно, както ключът отключва вратите.

Царството на цветята също дава своя дан на мощния знак - за Овена полското цвете е знак на шанс, изключително в случай че е алено, тъй като огненият цвят подхожда чудесно на огнения характер на Овена.

На зодия Овен шанс носи и фотографията на близки хора, защитавана вкъщи. Съвместните фотоси са изключително желани, тъй като носят мощен заряд от позитивна сила, привличаща шанса.

Ястребът е представителят на животинското царство, който бди над знака Овен и е неговото духовно животно.

Представителите на този знак са мощни и целеустремени персони и по тази причина ориста им оказва помощ посредством разнообразни свои проявления. Опирайки се на нейните проводници на шанса, Овните ще стигнат надалеч.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР