Знакът на този политически сезон безспорно е европредседателството. Това заяви

...
Знакът на този политически сезон безспорно е европредседателството. Това заяви
Коментари Харесай

Eвропредседателството - знакът на политическия сезон

Знакът на този политически сезон несъмнено е европредседателството.

Това съобщи в студиото на „ Събуди се” по Нова телевизия журналистът Бетина Жотева.

Думите й са във връзка последния политически сезон, който приключи със кавги.

„ Това е, което дефинира България и я нарежда в Европейския съюз. За мен тези кавги станаха по-скоро знак на това, което последните две години се пробва да води вътрешният политически живот – а точно кавги за всичко и цялостна липса на хрумвания “, уточни тя.

Според нея е несериозно в деня, в който Народното събрание излиза в отмора, да се каже, че са нужни предварителни избори.

„ Съгласна съм, че европредседателството и неговият край се най-важното нещо за България. Оттам нататък българите обаче не могат да схванат по какъв начин ще им се решат проблемите. Перспективата я няма, няма го и разбирането какво се е случило”, разяснява събеседникът в студиото политологът Татяна Буруджиева.

По думите й Народното събрание направи доста неща, както и доста закони се внесоха през миналия сезон.

„ Хората обаче ще запомнят свадите, а не нещата, които им вземат решение проблемите. На финала още веднъж бяха свадите и разправиите”, добави експертът.

Двете разясниха тематиката за Българска социалистическа партия.

„ Българска социалистическа партия сподели, че сега се трансформира от нейния водач в еднолична партия. Премахват се всички йерархични равнища при взимането на решения в Българска социалистическа партия. Националният съвет към този момент е трансфорат в един углавен отряд. Не се дебатират решенията и политиките”, счита Буруджиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР