Първата спасителна мисия с медицинския хеликоптер вече е факт. Това

...
Първата спасителна мисия с медицинския хеликоптер вече е факт. Това
Коментари Харесай

Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко състояние от Шумен

Първата избавителна задача с медицинския хеликоптер към този момент е реалност. Това удостовери за bTV служебният министър на превоза Георги Гвоздейков.

Хеликоптерът е транспортирал жена в тежко положение от Шумен до болница „ Света Екатерина “. Полетът е траял 01:15 часа.

Превозена е интубирана жена от МБАЛ Шумен до ВМА. Хеликоптерът е кацнал на площадката на болница „ Св. Екатерина “.

 „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от „ сянката си “ 4 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от „ сянката си “  Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, сме подготвени да я върнем 5 мин. Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, сме подготвени да я върнем  Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце 3 мин. Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце  МОН: Матурите да се организират онлайн 2 мин. МОН: Матурите да се организират онлайн  „ Това е подигравка “: Увеличават заплатите в незабавната помощ е с 5 лева 1 мин. „ Това е подигравка “: Увеличават заплатите в незабавната помощ е с 5 лева  Бурите не престават: Жълтият код за обилни превалявания остава в действие 2 мин. Бурите не престават: Жълтият код за обилни превалявания остава в действие  „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от „ сянката си “ 4 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от „ сянката си “  Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, сме подготвени да я върнем 5 мин. Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, сме подготвени да я върнем  Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце 3 мин. Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце  МОН: Матурите да се организират онлайн 2 мин. МОН: Матурите да се организират онлайн  „ Това е подигравка “: Увеличават заплатите в незабавната помощ е с 5 лева 1 мин. „ Това е подигравка “: Увеличават заплатите в незабавната помощ е с 5 лева  Бурите не престават: Жълтият код за обилни превалявания остава в действие 2 мин. Бурите не престават: Жълтият код за обилни превалявания остава в действие

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР