Знаейки Вашето искрено родолюбие и любов към отечествените ценности и

...
Знаейки Вашето искрено родолюбие и любов към отечествените ценности и
Коментари Харесай

До Бойко като до бай Тошо: С Вашето искрено родолюбие подкрепете Каракачанов

Знаейки Вашето откровено родолюбие и обич към отечествените полезности и светини, не можем да се въздържим да не отправим този апел за поддръжка на дейностите на вицепремиера господин Каракачанов.
 Каракачанов: Европа се провали с ромската интеграция, къде са правозащитниците в този момент  Вътрешна македонска революционна организация: Движение за права и свободи ли стои зад сигнала за дискриминация против Каракачанов?  Дадоха Каракачанов на Комисията по дискриминация поради Войводиново
Това пишат в писмо към премиера Бойко Борисов 11 общественици, четирима от тях с картонче от Държавна сигурност. Под декларацията са поставили подписите си акад. Георги Марков (секретен помощник " Роман " ), акад. Васил Гюзелев (секретен помощник " Крумов " и " Вълчанов " ), акад. Константин Косев (агент " Найденов " ), чл. кор. Иван Гранитски (агент " Огнян " ), създателят на " Време разделно " Антон Дончев, акад. Васил Сгурев, акад. Благовест Сендов, проф. Александър Чирков, Веселин Воденичаров, акад. Пламен Карталов и акад. Стефан Воденичаров.

В писмото си те показват " безапелационна поддръжка на самодейността на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов, оповестена тези дни във връзка следващите и ставащи все по-нагли безчинства на наши съграждани от цигански генезис ".

" Крайно време беше един държавен български мъж да заеме такава позиция. Затова ние я адмирираме и се обръщаме към Вас тази позиция да се превъплъти в поредност от държавнически дейности ", написа още в декларацията.

Обществениците приканват Бойко Борисов за решителна интервенция: " Разчитаме, че след скъпите Ви инструкции способените институции (Министерство на вътрешните работи, Министерство на районното развиване и благоустройството, Министерство на труда и обществената политика, Министерство на образованието и науката, Министерство на правораздаването и др.) ще вземат нужните ограничения в най-скоро време да се приключи това безумство на злосторен похищения против живота, достолепие и парцела на елементарни български жители ".

Те завъшват писмото с заричане, че министър-председателят може да разчита освен на тяхната поддръжка, а на голямата част от българската интелигенция и целия народ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР