Знаейки под кой знак ще протече новата година, можем да

...
Знаейки под кой знак ще протече новата година, можем да
Коментари Харесай

Китайски хороскоп за 2024 г.: Настъпва годината на Зеления дървен дракон

Знаейки под кой знак ще протече новата година, можем да сме сигурни, че 2024 година ще бъде в действителност вълнуваща. Според китайския хороскоп тя ще бъде годината на Зеления дървен змей.

Древният скотски календар се употребява от епохи в Китай, а Драконът се е утвърдил като знак за императорска власт, обилие и подготвеност за помощ. Годината на Дракона е обвързвана със мощ, власт, триумф и снизхождение при нови инициативи.

Дървеният Дракон ще вземе властта в свои ръце от 10 февруари 2024 година до 28 януари 2025 година Годината под опеката на това митично създание дава обещание доста повече напредък, резистентност и развиване. Зеленият цвят, плодородността, както и силата и здравината на дървото могат да насочат вниманието ни към здравето, фитнеса и общото ни богатство през този интервал.

Също по този начин, дървото е знак на корените на характера и фамилните полезности. Този аспект може да подчертае значимостта на околните ви, фамилните обичаи и поддръжката, която можете да получите от тях. Важно е обаче да помним, че Драконът, който е създание, символизиращо престижа и триумфа, също по този начин е и темпераментно животно, което елементарно се " пали ". С вярно отношение и почитание, обаче, този мощен знак може да се трансформира във ваш съдружник, помагайки ви да преодолеете провокациите и да излезете по-силни от всяка обстановка.

Така че, гответе се да бъдете придружени от силата на Зеления дървен Дракон през 2024 година и се наслаждавайте на изключителния напредък и благоприятни условия, които този интервал ще предложи. Възможно е да откриете, че новата година ви донесе освен триумфи в професионален проект, само че и по-задълбочени връзки със фамилията и околните ви. Живейте в естетика с силата на Дракона и се наслаждавайте на пътя си през новата 2024 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР