Знаете ли защо фън шуй-статуетката за привличане на богатство е

...
Знаете ли защо фън шуй-статуетката за привличане на богатство е
Коментари Харесай

Приятен и много точен тест: Открийте своя път към богатството – изберете си жаба и вижте какво ви очаква

Знаете ли за какво фън шуй-статуетката за привличане на благосъстояние е с формата на жаба? Това е по този начин, тъй като в античен Китай жабата символизира Ин, лунното начало, благосъстояние и дългоденствие. Вижте един забавен тест, който ще ви помогне елементарно да установите източника на своето благосъстояние. Изберете си коя жаба ви харесва най-вече и разберете в коя сфера ще сте най-продуктивни, написа 24chasa.bg.
1. Източникът на вашето благосъстояние е някаква обществена специалност. Да сте център на вниманието е вашето предопределение. Трябва да обърнете внимание на публицистиката, стилния бизнес, “голямата сцена. ” Като цяло, пробвайте да се движите в посока, където можете да сте забележим от самото начало.
2. Вие сами сте източник на благосъстоянието си. Вашата логичност, хрумвания и мисли освен са в крайник с времето, а са напред преди всички. Можете освен дейно да разработите нова система, само че и качествено да модернизирате остарялата. Вашият изострен разум и просторност на мисълта ще се осъществят идеално в правото, науката и финансите.
 Приятен и доста прецизен тест: Открийте своя път към благосъстоянието - изберете си жаба и вижте какво ви чака

3. Основното благосъстояние на вашия живот е вярата, дълбока, мощна и непоколебима. Планините могат да се реалокират, морето да излезе от крайбрежията си, само че вашата религия е постоянно с вас. Тази ваша линия ви оказва помощ в специалности, където другите се нуждаят от помощ като преподавател, доктор, духовник.
4. Вашият ключ към благосъстоянието е работа в екип. Важно е за вас по време на процеса да сте заобиколени от сродни души: родственици, сътрудници, съотборници, обичани. С други думи, тези, които ви поддържат във всяка обстановка и споделят вашите мисли.
5. Всичко, което е обвързвано с домакински уют, комфорт и живота – е вашият път към благосъстоянието. Помислете деликатно дали не е време да отворите личен ресторант, кафене или магазин за кафе, да станете фешън дизайнер, цветар, готвач и даже и градинар!

6. Вашият живот минава под мотото: “Движението е Живот ”. Тази ваша интензивност и непрекъснато придвижване напред могат да ви донесат обилни доходи. Как? Просто се пробвайте да се докажете в области, свързани с туризма, пътуванията и деен спорт. Вие ще видите по какъв начин ще се усъвършенства вашият живот!
7. Задвижва ви една неустоима жадност. Това не е безусловно лакомия и жадност за пари. Вие сте един от тези хора, които се пробват да вземат всичко от живота, лакомо да се любуват на всяка секунда. Обърнете внимание на ресторантьорския бизнес и развлеченията. A куп страсти и удоволствия, които ще ви носи работата, могат дейно да ви донесат изобилни парични потоци.
8. Всички типове шоу, фестивали – са източник на благосъстоянието ви. Можете да станете аниматор на детски празненства, фотограф, шоумен, музикант. Важното е във вашата специалност да има ярки цветове, тъй като сивата монотонна рутина несъмнено не е за хора като вас.

9. Може би никой не усеща и не съчувства на хората по-добре от вас. Идеална за вас е работата като психолог, както и изобретателна креативна активност, където можете да изразявате себе си.
10. Строга добрина – това е другото ви име. Вие живеете под мотото: “Направи положително на другите.. ” В този случай вие имате строги правила и практики, към които се придържате. Ето за какво можете да работите в полицията, или да служите в армията, както и в области, където има потребност от градивна рецензия.
11. Такива хора сигурно би трябвало да имат собствен бизнес, за предпочитане обвързван със строителството, тъй като те могат да основат нещо, което ще служи на другите в продължение на доста години. Вие сте отличен анализатор и елементарно можете да дадете скъп урок на база свои и непознати неточности, а това е доста значимо, когато се възнамерява да се стартира бизнес.

12. Всички, което е обвързвано с метали и скорости. Вие сте разбрали вярно, че имате потребност от специалност, обвързвана с превоз, изключително с коли.
13. Вашето предопределение на света – да дарявате наслада и топлота на другите. Професиите, които могат да ви донесат благосъстояние – да създавате основи, да измисляте световни хрумвания, да сте създател на започващи предприятия. По принцип, да подготвяте почвата за нещо огромно и дълготрайно.

14. Върховно възприятие за комизъм – това сте вие. Имате опция да изразявате себе си в области, където тази дарба е от изключително значение. Във всеки случай, където и да работите, вие постоянно ще бъдете в центъра на компанията. Основното нещо е да бъдете деликатни с шегите, тъй като те не се схващат от всички.
15. Трябва ви специалност, обвързвана с непорочност и яловост. Можете да бъдете доктор, фармацевт или академик.
16. Източникът на вашия паричен поток е зад планините, зад моретата и океаните, в далечна страна. Между другото, най-добре е да изберете специалност, обвързвана с вода (тя играе значимата роля във вашата съдба).

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР