Знаете ли защо е полезно да пием кафе преди тренировка?

...
Знаете ли защо е полезно да пием кафе преди тренировка?
Коментари Харесай

Какво може да направи с тялото ни чаша кофеин преди тренировка?

Знаете ли за какво е потребно да пием кафе преди подготовка? Наясно ли сте с това какво би трябвало да се употребява преди и след физическо натоварване? Сигурни сме, че отговорите на тези въпроси са ви известни. Дали обаче в миналото сте се питали какво може да направи с тялото ни чаша кофеин преди подготовка? Твърди се, че потреблението на мощно кафе половин час преди аеробна подготовка може да форсира процеса на изгаряне на мазнини.

Смята се, че в случай че тренировките се извършват в следобедните часове, резултатът на кофеина ще е по-силен. Сигурно сте чували треньорите и спортистите да споделят, че е добре човек да спортува рано заран на гладно, тъй като по този начин мазнините се топят по-лесно. Тази рекомендация със следобедното пиянство на кафе не почива на научна основа. Дали ще има в действителност позитивни резултати, няма по какъв начин да сме сигурни, в случай че не пробваме. 

Ако не обичате да консумирате кафе или имате лекарска възбрана, то никога не ви съветваме да експериментирате. Разбира се, в случай че човек желае да се усеща добре и да наподобява по метод, който му харесва, той би трябвало да тренира постоянно и да се храни уравновесено. Това е ключът към триумфа. С или без следобедно кафе преди подготовка, резултатите ще са налице. Друг е въпросът какъв брой нетърпеливи сте и дали в действителност не се постанова за малко да премахнете няколко сантиметра от талията си, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР