Знаете ли, според това коя част от тялото измивате първо,

...
Знаете ли, според това коя част от тялото измивате първо,
Коментари Харесай

Начинът, по който си вземате душ, разкрива много за вас

Знаете ли, съгласно това коя част от тялото измивате първо, можете да разберете доста за вашата персона? Вижте повече в идващите редове.
Косата

Хората, които първо измиват косата си, нормално са надарени с някакъв гений, имат артистичност. Обичат да мечтаят и работят интензивно за постигането на своите цели. Парите в никакъв случай не са значими за тях. Техният гений е главната им мощ.
Лице

За хората, които избират да измиват първо лицето си, се счита, че за тях парите имат огромно значение и са подготвени на съвсем всичко, с цел да имат повече. Често одобряват приятелите си за даденост, а това нерядко им основава и спорове. Ако вие стартирате тоалета си с измиването на лицето, евентуално сте егоцентрични и другите считат, че не ги разбирате задоволително.
Гърди

Ако вашият душ стартира с измиването на гърдите, то вие сте много удобен човек. Когато се заемате с избрани задания, вие сте съсредоточени и не обичате да ви разсейват. Нетърпеливи сте по отношение на другите, изключително когато не виждат това, което вие към този момент сте забелязали.

Подмишници

Хората, които стартират душа си от подмишниците, се смятат за надеждни и упорити персони. Също по този начин бързо могат да доближат до популярност, известност. Здраво стъпили са на земята и са подготвени да оказват помощ на другите. Но рядко съумяват да схванат дали другите са изцяло откровени към тях.
Интимните елементи

Тези от вас, които стартират тоалета си с измиването на интимните елементи, евентуално са и огромни срамежливци. Може би ви липсва малко повече самочувствие. Внимателно подбирате приятелския си кръг.
Рамене

За хората, които първо измиват тази част от тялото си, се счита, че компликациите в живота като че ли ги съпътстват. Трудно реализират триумфи, имат пороци, от които мъчно се измъкват. Не обичат самотата, само че парите и властта са най-важни за тях.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР