Знаете ли коя е лъжата, в която всички вярваме? Коя

...
Знаете ли коя е лъжата, в която всички вярваме? Коя
Коментари Харесай

Лъжата, в която всички вярваме

Знаете ли коя е лъжата, в която всички имаме вяра? Коя е фразата, която постоянно си повтаряме сами? Кои са тези думи, с които залъгваме себе си и близките? Това е изречението “Този път ще бъде различно”.

Този път няма да боли от любовта, този път всичко ще бъде наред, този път му прощавам за последно, този път си потеглям вечно, този път ще ме обича както заслужавам…

 g Mood of silence

Но този път в никакъв случай не идва. Всеки път оставаш разочарована, с разрушено сърце, с разрушени фантазии и очаквания. Защото всякога нещата са едни и същи. Сякаш си сложена по средата на някой демонски кръг, от който няма изплъзване.

Защото в живота на всяка жена има по един мъж, за който тя копнее и чийто облик идеализира, само че суровата действителност демонстрира, че този човек не заслужава и капка от горещите ти сълзи.

 g Mood of silence

Истината е, че нещата ще станат разнообразни, в случай че самата ти направиш задоволително старания и започнеш да живееш живота си по твоите правила. Вярвам, че това, което търсиш, търси и теб. Енергията, която излъчваш рефлектира върху останалите и като бумеранг се връща още веднъж в живота ти.

Ето за какво би трябвало да внимаваме в какво имаме вяра и какво си мислим, че желаеме. Не ти би трябвало човек, който е хубав извън, само че е развален от вътрешната страна. Не ти трябват благи думи, когато липсват дейностите. Не ти трябват обещания, когато знаеш, че са единствено празни приказки.

 g Mood of silence

Надеждата е плашещо нещо. Тя в действителност напуща кораба последна, само че може да повлече и самата теб във водовъртежа от неистини и илюзии, в които ти се желае да вярваш. Един човек няма да се промени, в случай че не го желае със сърцето си.

И най-важното - ти няма да го промениш, в никакъв случай, при никакви условия. И нещата в никакъв случай няма да са разнообразни, колкото и да си повтаряш мантрата “Този път ще бъде различно”.

 g Mood of silence

И знаеш ли, в това няма нищо толкоз трагично. Големите нещастия в живота са други, те не носят мъжки имена, не се сънуват и никога не се желаят.

Всичко ЩЕ бъде друго, просто ти е нужна друга обич. Любов, която не те кара да искаш нещата да бъдат разнообразни...

 g Mood of silence

Прочетете още:
Добрият, неприятният и идиотът Понякога всичко, от което се нуждаем, е малко самотност Любовта взема решение да почине Във връзка, само че в действителност самотна..
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР