Знаете ли кое е най- тъжното? Най- тъжното е, че

...
Знаете ли кое е най- тъжното? Най- тъжното е, че
Коментари Харесай

Стела Николова: Управляващите си мислят, че нашият народ се продава

" Знаете ли кое е най- тъжното? Най- тъжното е, че ръководещите си мислят, че нашият народ се продава. За служби, заплати, парцели и успокоение се продава.
Спокойствието е скъпо, когато нямаш свободата да си го доставиш самичък. И тъй като у нас доста хора ценят повече парите, в сравнение с спокойствието, те внезапно нямат и двете.
 Общински консултант: Гешев гледа позитивно на корупцията у нас Общински консултант: Гешев гледа позитивно на корупцията у нас
" Говорим си с един другар оня ден и той ми споделя: " Стига с тези отрицателни мнения, дай нещо позитивно, че на хората им омръзна. "...
Защото парите, които не си изкарал с почтен труд не носят успокоение. Имаш пари, само че нямаш спокоен сън ", написа общинският консултант.
" Казвате, че спят умерено, тъй като Гешев ги пази ли?
Сън ли е това, когато разчиташ на други да пазят съвестта ти от теб?
Ама нямали съвест, казвате!
 Срам ме е – не просто и единствено от Бойко Борисов Срам ме е – не просто и единствено от Бойко Борисов
Който не е гледал снощния над 1 час брифинг на премиера ни, несъмнено е пощадил доста съществено нервите си. Но пък безпощадно ясно стан...
Имат, имат! Там някъде сред страха и срама е! Защото те към този момент не умеят друго, с изключение на да стоят във властта!
Отвратително скучна съм от към компромати. Ако имаше какво, щяха да го открият. Не ламтя за власт и пари, а желая правдивост и съм извънредно тривиална в това си искане.
Кой, кой да им каже, че и вие желаете правдивост? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР