Знаете ли кое е най-готиното на пластичната хирургия? Че всяка

...
Знаете ли кое е най-готиното на пластичната хирургия? Че всяка
Коментари Харесай

Нос №3 е тук! Джулката пак легна под ножа, направи го още по-тънък

Знаете ли кое е най-готиното на пластичната хирургия? Че всяка година човек може да е с друг фейс. Като Джулиана Гани да вземем за пример, която за трети път промени метода, по който наподобява носа ѝ.

Виж още: Шок и смут: Съсипаха Анелия поради осъществяванията ѝ в " Като две капки вода "  

С интервенцията се похвали тя в обществените мрежи, откъдето стана ясно, че този път тя се е доверила на известния доктор Николай Георгиев. Този път моделката желала да стесни горната част на носа си, като за задачата носът трябвало да се счупи първо. Буквално.

Последователите на Джулката се запитаха тъкмо това, което евентуално и вие - кому е нужно всичко това. " Още ми е мъчно да схвана за какво толкоз хубави девойки в България зорлем се загрозяват и стават непрекъснати клиенти на пластичните хирурзи ", пита се фенка на Гани. " Щото нямат работа, задължения и отговорности ", дава отговор ѝ друга. Друга пък допуска, че повода е, че дамите просто " нямат мозък, но грам мозък нямат ".

Виж още: Излъга ли Гери Стаменова за възрастта си? От 2016 година насам - все се показва за 24-годишна 

Иначе Джулката се закани да покаже резултатите напълно скоро - когато отокът ѝ спадне. За задачата ще снима особено видео, в което ще е документирано възобновяване ѝ. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР