Знаете ли какво най-много притеснява хората с очилата? Драскотините по

...
Знаете ли какво най-много притеснява хората с очилата? Драскотините по
Коментари Харесай

Просто минавате с това очилата си – всички одрасквания и мръсотия изчезват! Ето как да ги почистите до блясък!

Знаете ли какво най-вече тормози хората с очилата? Драскотините по стъклото и непрекъснатото замърсяване. Стъклените лещи могат да се замърсят и да се надраскат елементарно и да изкривят гледката, което е задоволително, с цел да накара човек да се побърка.

Ако стъклата имат драскотина, замъгляване, цепнатина неотложно спрете да ползвате стъклата, тъй като това лимитира зрението ви.

Ето за какво би трябвало да почиствате очилата си постоянно, само че знаете ли какъв е най-хубавият способ? Почистването с вода не става, тъй като единствено размазва и лишава доста време, до момента в който избърсвате очилата си с ризата си в действителност драскате стъклата.

За благополучие за вас имаме няколко елементарни метода, които ще създадат очилата ви напълно нови!

 СОДА ЗА ХЛЯБ

 Смесете малко сода за самун с вода, до момента в който получите паста, по-късно я нанесете върху очилата си и деликатно разтъркайте кръгообразно. Изплакнете със студена вода в края и воала! Вашите очила ще наподобяват като нови!

 ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Пастата за зъби също е отлично средство за унищожаване на драскотини и нечистотия от очилата ви. Сложете малко на стъклата и разтрийте с парче памук в кръгообразни придвижвания, след което измийте очилата под течаща студена вода. Трябва да изберете пастата за зъби, която няма абразивни частици в нея и да не избелва зъбите.

 НАЙ-ДОБРИЯ МЕТОД ЗА ОДРАСКВАНИЯ

 Ако би трябвало да покриете драскотини на очилата си, ето какво можете да извършите: поставете паста за зъби от двете страни на лещата, след което я разстелете добре с малко хартиена забрадка, която се търка в кръгово придвижване. Това ще изглади леко обектива. След това измийте лещите със студена вода и ги изсушете на хартиени кърпи.

Имайте поради, че е значимо освен да знаете по какъв начин да ги почиствате вярно, а и  да не позволявате да се замърсяват. За това постоянно, когато не ги ползвате ги поставяйте в калъф.

Опитайте всички тези способи и вижте дали те работят за вашите типове лещи – пробвайте един по един и ще видите кой способ най-добре дава отговор на вашите очила!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР