Знаете ли какво е усещането да сложиш VR очила? Ако

...
Знаете ли какво е усещането да сложиш VR очила? Ако
Коментари Харесай

Разходете се в космоса или по дъното на океана. Мултивселената ви очаква в София

Знаете ли какво е чувството да сложиш VR очила? Ако не - сигурно сте се питали какъв е целият този звук към виртуалната действителност и метавселената. Защо огромна част даже от първокласните фешън марки влагат в този нов свят и се намират хора, които харчат? Дрехите настрани - видяхте ли, че човек заплати в метавселената? В края на 2022 година бе учредена и, само че стига толкоз - сванахте логиката. А тя е че, виртуалната действителност заема все по-голяма част от живия живот. И по един или различен метод все в миналото ще доближи и до вас, по тази причина може би е по-добре да сте готови занапред.

Запалихме ли любознанието ви най-малко малко? Не ви е необходим VR хедсетът на META, който коства 1000 $, тъй като в идващите 16 дни можете да влезете във виртуалната действителност изцяло гратис. А тя на собствен ред може да сбъдне фантазии като това да изследвате необятния космос или дълбините на океана, да се разноските във времето или просто да покарате скейтборд - без да сте се качвали на дъска до момента. Всичко това може да се случи от 3-ти до 18-и юни в Сердика Център в София. Там ще откриете Мултивселената - 8 игрални зони, където точно посредством виртуална и добавена действителност ще можете да се докоснете до някоя фантазия.

 Влез в Мултивселената

На място ще можете да се превърнете в астронавт, водолаз, странник във времето и пространството, а около заниманието да научите незабелязано куп нови неща. Ако изследователската активност не е вашата пристрастеност и си харесвате епохата, в която живеем, ще може просто да покарате скейтборд и да събирате точки. Предпочитате нещо по-екстремно? Ако разходка по мост над дълбока бездна покрива условията за адреналин - имате я.

Тези и още доста интерактивни прекарвания ви чакат в Мултивселената, ситуирана на равнище -1, Сердика Център в София. Различните виртуални светове, столетия и измерения са подобаващи за цялото семейство, а входът е свободен във всеки от дните. Игралните зони са отворени от 12:00 до 20:00 ч.

Кои са 8-те игрални зони в Мултивселената

Time Machine (Mixed Reality) - в света на научнофантастичния романист Хърбърт Уелс ще бъдете очевидци на разнообразни вселени със смесена действителност и имитация на истинската машина на времето от кино лентата " Война на световете ".

 Сердика Център Мултивселена

Step (Virtual Reality) - покажете какъв брой сте смели, като вървите постепенно по 5-те стъпала на дървения мост или скочите в дълбокия каньон, с цел да полетите с парашут.

PARTYcles (Multiperson Experience) - полетете дружно с приятелите си в света на движещите се частици.

Space Expedition (Educational Virtual Reality) - в миналото било ли ви е забавно какво има в черна дупка? Гмурнете се и разберете. Ако ви се коства прекомерно ангажиращо, можете и просто да пренаредите планетите в Слънчевата система.

 Сердика Център Мултивселена

Into the Wild - разходка в дивата природа ви зове.

Emotions (Face recognition and Hand-tracking) - превърнете лицето си в мече, да вземем за пример, и използвайте изражението си, с цел да преодолявате трудности и да стигнете до края на трасето.

Citygen (Motion sensor and Body tracking) - покарайте скейтборд из градски пейзаж, като избягвате трудности и събирате точки, употребявайки тялото и ръцете си.

 Сердика Център Мултивселена

DeepWater (VR Educational Virtual Experience) - влезте в дълбокия океан като водна костенурка, странете от пластмасата и боклука, с цел да стигнете безвредно до дестинацията си.

Влезте в Мултивселената през Сердика Център. Допълнителни елементи вижте от.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР