Знаете ли какво е общото между Една работа, Банкетна култура,

...
Знаете ли какво е общото между Една работа, Банкетна култура,
Коментари Харесай

Любителската лига Volley Mania започва нов сезон с над 400 играчи

Знаете ли какво е общото сред Една работа, Банкетна просвета, Боксова круша, Случайните и Котките? Общото е, че всички те са част от Любителската волейболна лига Volley Mania.

На 23 октомври публично ще бъде сложено началото на 18-ия сезон в лигата. Започнала преди близо две десетилетия единствено с шест тима, в този момент лигата продължава пътя си след спирането поради пандемията.

Повече от 400 състезатели, разграничени в 39 тима (осем женски и 31 мъжки) се впускат в конкуренцията. Сезонът ще включва групова фаза и плейофи, като ще бъдат изиграни над 200 мача.

" Още от началото нашата цел постоянно е била хората да се забавляват и да спортуват. Сега се връщаме с още по-голяма наслада и обич към играта ", споделиха уредниците от Volley Mania.

" Надяваме се всички участници да покажат волейболните си умения и пристрастеност, както и приятелския дух. Сигурни сме, че това ще притегли нови хора в залите ", прибавиха от лигата.

От Volley Mania за следващ сезон ще разчитат и на партньорството си с Българската федерация по волейбол в работата по организирането на съдиите за мачовете през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР