Знаете ли какви са имената на момичетата, които никога няма

...
Знаете ли какви са имената на момичетата, които никога няма
Коментари Харесай

5 имена на жени, които не знаят как да пазят тайни

Знаете ли какви са имената на девойките, които в никакъв случай няма да пропуснат опцията да споделят забавни детайлности от живота на някой различен? Вижте!
 
Алла

Ярка и общителна, Алла в никакъв случай няма да пропусне опцията да показа с всички забавни детайлности от живота на някой различен. Звънкият й смях се носи на всички места, когато приказва за нови злословия.

Светлана

На пръв взор не може да се допусна по какъв начин Светлана е склонна към словоохотливост и интерес към живота на другите. Тя обича да разисква даже най-незначителните събития, разкривайки детайлностите до последната капка. Приятелите й знаят, че тайната, поверена на Светлана, надали ще остане загадка.

Елена

Енергична и радостна, Елена не може да устои на разискването на непознати работи. Тя има вяра, че прави положително, като популяризира забавни истории, само че нейните истории постоянно заживяват собствен личен живот и могат да навредят на връзките с другите.

Карина

Карина има невероятната дарба да въвлича другите в безкрайни диалози за персоналния живот на другия. Създава атмосфера на доверие, която кара даже най-дискретните хора да споделят секрети, които скоро стават обществено притежание.

Елинор

Елинор е същинска риба на сушата, що се отнася до пазенето на секрети. Нейното любознание и жадност за вести я предизвикват да споделя всичко, което е научила, с всеки, който е подготвен да слуша. Тя счита, че информацията би трябвало да е безвъзмездна и се пробва да обезпечи тази независимост на процедура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР