Знаете ли, че според нареждането на планетите през определени години

...
Знаете ли, че според нареждането на планетите през определени години
Коментари Харесай

Идеалните мъже са родени под тези зодии и в тези години

Знаете ли, че съгласно нареждането на планетите през избрани години се раждат най-милите, буйни и правилни господа. Каква е формулата, с цел да ударите и вие " шестица от тотото "?
Ако в този момент сте в развой на търсене на вашата половинка, тези насоки ще са ви от изгода. С тях освен ще си помогнете да откриете съвършения сътрудник в живота, само че и той да ви кара да се чувствате същински добре.
 Ако един мъж прави тези 6 неща, значи е бясно влюбен Ако един мъж прави тези 6 неща, значи е бясно влюбен
Любовта при мъжете се демонстрира по много по-различни способи, в сравнение с при дамите. Затова на дамите постоянно им е мъчно да схванат дали е...
Не е толкоз мъчно, колкото звучи. Достатъчно е да знаете, датата му на раждане. Според астролозите тези числа ще кажат доста повече за един човек, в сравнение с допускате.

Ако търсите самоуверен и харизматичен мъж , то тогава тя би трябвало да обърне внимание на представителите на  , чийто държател е Слънцето. В случая приказваме за Лъв , Стрелец и Овен . Любовта им към дамата освен е неизчерпаема, само че и са чудесно осъзнати като татковци. Лъвът може да е нахален, само че в това време благ и великодушен. Винаги се гордее с определената си жена. Овенът може да е емоционален, само че постоянно е и доблестен. Той е оптимистичен, живее за през днешния ден, като никой различен.
Жените не трябва да изпускат от погледа си и мъжете, родени под знака на Телец . Те, са представители на детайлите на Земята, по тази причина постоянно са спокойни, разсъдливи и внасят непоклатимост и комфорт и във връзките си. Това е също толкоз значимо в актуалния свят.
 Тези зодии вършат АЛФА мъжкари Тези зодии вършат АЛФА мъжкари
Талантът да схващат съвършено дамите и да отгатват желанията им не е даден на всички мъже. Според астролозите единствено господата, родени п...
Идеалните мъже от тези  са родени, през следните години: 1971 - годината на Златния глиган; 1976  - годината на Огнения дракон; 1978  - годината на Земния кон; 1983 - годината на Водната свиня; 1988 - годината на Земния дракон; 1990 - годината на Златния кон; 1995 - годината на Дървения глиган; 2000 - годината на Златния змей. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР