Знаете ли, че след 40-годишна възраст простатата започва да нараства

...
Знаете ли, че след 40-годишна възраст простатата започва да нараства
Коментари Харесай

Проблемите с простатата не са присъда

Знаете ли, че след 40-годишна възраст простатата стартира да нараства и да основава дискомфорт? Процесът се отключва от единствено себе си и застраховани няма, а резултатът е повече от противен. Наскоро появилото се решение, което у нас носи името MenFloden (МенФлоден), освен държи паниките далеко, а доста усъвършенства качеството на живот на пострадалите. Потенциалът му е доказан от редица клинични изследвания, което изяснява за какво незабавно попадна в полезрението на водещите уролози у нас и доста бързо стана част от техния метод за облекчение на недоволствата.

 

За да научим повече за нововъведението, обещаваща „ втори живот “ за простатата, потърсихме мнението на проф. доктор Маджид Кадим, уролог и шеф клиника по „ Урология “ към УМБАЛ „ Свети Георги “ гр. Пловдив – една от най-големите и най-старите профилирани клиники в страната.

Здравейте, проф. Кадим! Какво прави MenFloden по-специален?

 

- Здравейте! За мен, от позицията на лекар-уролог с задоволителен клиничен опит, от основно значение са три негови характерности. Като начало ще отбележа ловко подбрания състав. Силно усещане прави, че във формулата му са включени пет естествени субстанции, за които медицината е безапелационна, че спомагат за естественото действие на простатата. Но има и освен това – за първи път и към този момент само в MenFloden тези вещества са съчетани дружно. Съвременни клинични данни сочат, че комбинираният банкет на дестилат от семената на малко познатия плод кукурбита пепо дружно със сереноа репенс демонстрира с 50% по-добър резултат, в сравнение с в случай че същите бъдат одобрявани поотделно. Ефектът на екстракта от северноамериканската боровинка е клинично потвърден. Този факт е взет под внимание от специалистите, взели участие в създаването на MenFloden, и е прибавен в състава на продукта.

 

И защото към този момент заговорих за клинични проучвания, би трябвало да отбележа, че богатото досие с здравна информация за преимуществата и резултата на съставките в MenFloden е втората му отлика от множеството артикули. Множеството научни публикации, съобщаващи за идентични или сходни резултати, са недвусмислено доказателство за опциите на продукта.

 

Накрая, само че не на последно място по значимост, ще отбележа неговия капацитет, и в частност способността му да повлиява всички недоволства, свързани с доброкачествената хиперплазия на простатната жлеза. Досега това не беше постижимо единствено с един препарат или лекарство. Приемът на 1 капсула на ден улеснява пациента и покачва възможностите за реализиране на стремежи триумф.

Вие по кое време го прилагате?

 

Изброявайки неповторимите специфики на MenFloden, е подходящо да се спомене, че той в действителност е единственият артикул, който с изключение на върху простатата оказва позитивно влияние и върху пикочния мехур и уретрата. Ето за какво намира приложение при необятен набор недоволства, свързани с мъжката полова и отделителна система. Изписвам го в случаи на признаци, свързани с уголемена простата и продължителен простатит, а поради неговите изявени противовъзпалителни свойства, може да се ползва паралелно с антибиотичната терапия, където задачата е да се защищава лигавицата на пикочния мехур и уретрата и да се усъвършенства дренажът на урината, тъй че да бъде предотвратено развиването на патогени. Обичайната доза е по 1 капсула дневно, като препоръчваната дълготрайност на приема е най-малко 3–6 месеца. MenFloden е сполучлив, с добър профил на търпимост и сигурност.

Можете да откриете MenFloden в най-близката аптека до вас.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР