Знаете ли, че съществува невероятен източник на здраве, който вероятно

...
Знаете ли, че съществува невероятен източник на здраве, който вероятно
Коментари Харесай

Най-ефикасните бабини илачи с червен лук

Знаете ли, че съществува необикновен източник на здраве, който евентуално мнозина от вас подминават на пазара? Става дума за аления кромид лук, прочут още като салатен лук. Той е извънредно потребен, само че мнозина го избягнат поради острата му миризма. Но аленият лук съдържа голям брой витамини, които го трансформират в мощен натурален антиоксидант. Този зарзават освен е в положение да ускори неведнъж имунитета ви, само че и да унищожи канцерогенните кафези, написа lekuva.net.

След като научите за множеството изгоди, които можете да извлечете от него, сигурно ще забравите за неприятната му миризма.
В идващите редове ще ви разкрием извънредно потребни бабини илачи, приготвени с червен лук.

При рани
Ако не разполагате с друго уместно средство, можете умерено да употребявате аления кромид лук за разчистване на рани.

При гадене и повръщане
Ако ви се гади или имате позиви за повръщане, още веднъж на помощ идва аленият кромид лук. За задачата е належащо да смесите една чаена лъжичка настърган джинджифил със същото количество сок от червен кромид лук. Приемайте сместа през час до момента в който не отшумят изцяло гаденето и позивите за повръщане.

И това е забавно: Взимайте тази примес преди лягане и ще премахнете мазнините от стомаха за нула време - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

При кашлица
Използвайте сока от червен кромид лук, размесен с пчелен мед в равни пропорции. Взимайте от тази примес по 1 ч.л. на всеки час. Кашлицата ви ще отшуми необикновено бързо. Освен това тази примес ще помогне за извличането на храчките от бронхите. Не подценявайте това положение, тъй като може да докара до съществени проблеми, в случай че не му обърнете нужното внимание.

При температура
Лукът е естествено средство, с което можете да понижите високата температура. Трябва да изцедите малко сок от червен кромид лук и да го смесите със свинска мехлем или кокосово масло. Натопете парче плат в тази примес и я сложете като компрес на стъпалата.
Запомнете, че силата на аления кромид лук по никакъв начин не е за занемаряване. Той в действителност може да свърши чудеса за здравето ви!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР