Знаете ли, че през 1985-а година във Варна е намерено

...
Знаете ли, че през 1985-а година във Варна е намерено
Коментари Харесай

Доказателството, че българската цивилизация е най-старата в света, се намира във Варна

Знаете ли, че през 1985-а година във Варна е открито следващото доказателство за това, че българският народ е в действителност най-старата цивилизация в света? Става въпрос за една находка, която сега е скрита в сейф и малко са хората, които биха дръзнали да я покажат на света.

Естествено, тя би оборила какви ли не теории, приети за безспорни, че първите цивилизации са египетската, шумерската или някоя друга. Всъщност, първата цивилизация е българската, тъй като тъкмо тук, в региона на Черно море родният професор Петко Димитров открива не какво да е, а неповторим артефакт от антично време, времето на Ной. Става въпрос за чинията на Ной, която и до през днешния ден се пази във варненски сейф и макар многото опити от учени от какви ли не величини, българският професор резервира на родна територия, където действително й е мястото.

Находката на Димитров се свърза с неговата най-мащабна експедиция по черноморския шелф. Тя потвърждава, че тук е част от най-старата страна на света, а точно земята сред реките Дунав, Дон, Днепър и Днестър.

 Доказателството, че българската цивилизация е най-старата в света, се намира във Варна

Експедицията е извършена с съветската лодка Аргус и съгласно Димитров нейното находище е повече от несъмнено доказателство, че по-стара от българската цивилизация просто няма по какъв начин да има.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР