Знаете ли, че е възможно да разберем колко добър в

...
Знаете ли, че е възможно да разберем колко добър в
Коментари Харесай

Как жената да разбере само от един разговор дали мъжът е добър в леглото

Знаете ли, че е допустимо да разберем какъв брой добър в леглото е един мъж единствено по външния му тип? Не, това не е смешка.
Този свенлив благородник, който ви предложения на вечеря, може да е животно в леглото.
От друга страна, този избухлив пич, който ви заведе на рок концерт, може да е кръгла нула в леглото. Въпреки че няма метод да се каже на 100 % по какъв начин са нещата, стигнели се до замяна на милувки, има няколко сигнала, които могат да издигнат малко завесата.
Колумнистката на Daily Mail Трейси Кокс изброява 13 метода, които могат за ни оказват помощ да разберем какво да чакаме в спалнята.
Може да разберете дали един мъж е добър в леглото, в случай че...

1. Гризе си ноктите
„ Хапещите ноктите се изтласкват до лимитите си (оттук и навика за гризане за унищожаване на стреса), като отстраняват граници и стигат до крайности “, твърди Кокс.

2. Той е двуезичен
„ Това допуска просветеност и старания “, споделя Кокс. Две доста, доста атрактивни черти, които сигурно могат да подобрят качеството на вашето секси време.

3. Притежава куче
Човек, който обича животни, е благ. „ Такъв мъж е привикнал да слага потребностите на другите преди всичко “, изяснява Кокс. Всички знаем какво значи това в леглото. Да, девойки. Намерете си собственик на куче.

4. Не е хубав
Непривлекателните момчета работят повече в леглото. По явни аргументи. Бихте ли предпочели да сте с по-грозноват господин или с неприятен ухажор в леглото? Но Кокс споделя: „ Ако не е доста добре изглеждащ, не е наводнен от вниманието на дами... тъй че е евентуално той да отдели време и старания, с цел да поддържа щастливи тези, които вършат.”

5. Има добра стойка
Ако той стои изправен отвън леглото, дано просто кажем, че това вещае положително чувство и други места.

6. Говори с ръцете си
Кокс споделя: „ Ако употребява огромни, необятни, трагични придвижвания, това евентуално се „ превежда” добре в спалнята. Обикновено значи, че той има въображение и креативност и ще желае интимността да бъде като на кино. "

От друга страна, той е неприятен в леглото, в случай че...

1. Не може да трансформира рутината си
Човек, който яде едно и също нещо за обяд всеки ден или отхвърля да трансформира рутината си, няма да бъде толкоз звезден в леглото.

2. Той е предсказуем
Ако в никакъв случай не е цялостен с изненади, „ евентуално е, той прави обич по безусловно същия метод, всякога (и даже не си помисляйте да се преместите с един сантиметър наляво, другояче ще се чуди какво не е наред) “, споделя Кокс.

3. Обсебен е от приятелите си
Кокс споделя, че това може да значи, че ще има потребност от доста утвърждение в леглото, което може да бъде в действителност непривлекателно. Но това също е червен байрак, тъй като до момента в който не желаете мъж без другари, вие също желаете човек, за който да сте приоритет и ви слага преди всичко. В леглото и на открито.

4. Той се гневи елементарно
Това може да значи неспокойствие, което е УЖАСНА линия на любовника. Същото важи и за бавните водачи. Тази несъразмерна нерешителност ще се прелее във всички области на живота му.

5. Палците му не са гъвкави
Очевидно античните китайци са вярвали, че гъвкавостта на палеца е обвързвана с духа в леглото.
"Ако мъчно може да издърпате палеца му от главната част на дланта, той е принципен, закостенял ухажор. Колкото повече се огъва, толкоз по-обещаваш е той ", споделя Кокс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР