Знаете ли, че човешкото тяло е изградено от 206 кости?

...
Знаете ли, че човешкото тяло е изградено от 206 кости?
Коментари Харесай

Лекарите: Как да победим болката в ставите?

Знаете ли, че човешкото тяло е построено от 206 кости? Внушителна цифра, която набъбва още повече, когато прибавим и броя на ставите посред им. Освен по-добра пъргавина, обаче, за нас това значи, че има стотици места, на които с течение на годините може да ни заболи.

Измъчваща до бодърствуване, ставната болежка е недоволството, което ни праща да обикаляме разнообразни кабинети - като се стартира от персоналния доктор, с цел да се стигне до профилирани експерти като ортопед-травматолог, ревматолог, рехабилитатор-физиотерапевт, та даже и до невролог от време на време. Виждали какво ли не в практиката си, докторите се доверяват единствено на потвърдено ефикасни средства за облекчение положението на своите пациенти, каквото, безапелационни са те, е специфичният колаген Collanol (Коланол). Разработен в сходство с най-новите открития в региона на ставното здраве, той е единственото средство, познато на медицината до момента, което кара тялото да се възвръща самò, а резултатите от клиничните проучвания са безапелационни. Независимо дали се касае за краткотрайно неразположение или за към този момент задълбочил се проблем, доставяйки на тялото всичко, което му е належащо за естествената функционалност на ставите, Collanol осезаемо понижава болката и усъвършенства подвижността без ограничавания от възрастта и пола.

КАКВО СЪВЕТВАТ ТРАВМАТОЛОЗИТЕ?

До вратата на травматолога стигат най-тежките случаи, а в този миг вероятните решения са малко. Изправен пред предизвикването да усъвършенства качеството на живота на своите пациенти, страдащи от артроза, доктор Мирослав Русев - ортопед-травматолог с дългогодишна процедура - се доверява на опциите на Collanol. Наблюдаваните резултати удовлетворяват пациентите, а това е най-важното за всеки експерт.

Collanol оправдава упованията на пациентите

 Д-р Мирослав Русев, ортопед-травматолог, МЦ
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР