Знаете ли, че благодарността е много мощен инструмент, с помощта

...
Знаете ли, че благодарността е много мощен инструмент, с помощта
Коментари Харесай

Вълшебната сила на благодарността

 щастливо-момиче

Знаете ли, че благодарността е доста мощен инструмент, благодарение на който може да преобразите живота си, правейки по-качествен и по-добър? Силата на благодарността е голяма и способна да твори чудеса. когато човек изпитва възприятие на признателност, то към него се образува позитивно, енергийно поле, което е способно да притегли всичко, за което може да се мечтае: чудесно здраве, персонално благополучие, финансов триумф и така нататък

Но за какво, все по-често, недоволството става съществена страст измежду множеството хора? Повод за неодобрение може да има всеки от нас. Някой не е във екстаз от своята осанка или работа, на някого не му харесват приходите му или връзките в фамилията.

Хората са склонни да молят за нещо, да изискват, да чакат, да завиждат на някого и да укоряват ориста. Но не всеки може да  благодари на ориста за всичко, което има в живота.

В живота постоянно има място за наслада и отчаяние. В него постоянно ще има хора, които са ни обидили или обстановки, от които сме недоволни. Те не ни се случват инцидентно, а с цел да ни раздрусат, да ни накарат да проумеем нещо и да погледнем на живота в профил.

Важно е да изпитваме признателност за всичко, което получаваме в този живот. Дори в случай че някои обстановки и условия ви наподобяват несправедливи, в тях е заложен някакъв урок. Тези уроци са ни пратени свише, с цел да ни научат на нещо, да ни създадат по-мъдри и по-съвършени, да ни направляват по правилния път.

Да изпитваш признателност към висшите сили, хората, ориста, значи да проявиш осъзнатост и мъдрост.

Свикнали сме да одобряваме доста неща като даденост: положителното самочувствие, правилните другари, покрива над главата. Но всичко, което имаме през днешния ден е почтено за признателност, даже ежедневните дреболии.

Искрено благодарете на Вселената за отличното здраве, грижата на околните, за всички богатства, които ви подарява животът. Да умееш да забелязваш и цениш тези дребни неща е същинското благополучие.

Когато усещаме признателност, безусловно отдаваме парченце от душата и ни се връща многократно. Защото сходното притегля сходно. Излъчвайте добрина, обич и признателност и ще бъдете обкръжени от тях.

Опитайте се да измененията усещането си към действителността от негативно към положително и с времето това ще стане ваш положителен табиет, ваш нов метод на живот. Започнете деня си с положителни послания и скоро ще видите и усетите върху себе си  какво значи силата на благодарността.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР