Знаете ли, че българската крепост Лютица всъщност съществува още от

...
Знаете ли, че българската крепост Лютица всъщност съществува още от
Коментари Харесай

Нова туристическа платформа показва инормация за най-голямата планина у нас

Знаете ли, че българската цитадела Лютица в действителност съществува още от Бронзовата ера? А край кой български водопад има непокътнати от древността изображение на богинята майка и песъчлив часовник? Тези и доста други забавни обстоятелства са събрани в първата българска платформа, отдадена на планината Родопи -.

Ако има място, което е еднообразно привлекателно както през зимата, по този начин и през лятото, предлага многообразие от еко пътеки, върхове, язовири, пещери, отличава се с извънредно разнообразна храна и голям брой забележителности, това е точно Родопа планина. Да се опишат в резюме всички нейни забележителности е съвсем невероятно. Всеки би трябвало да ги посети, с цел да усети магията и силата, която носят и да се допре до необятната природа.

Именно това е задачата на новата онлайн платформа. Създателите й са осъществили извънредно амбициозната задача да съберат на едно място всички екопътеки, язовири, пещери и забележителности, които туристите могат да открият в най-голямата българска планина и покрайнините.

Всеки един обект...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР