Знаете какво е усещането: докато оглеждате внимателно лицето си в

...
Знаете какво е усещането: докато оглеждате внимателно лицето си в
Коментари Харесай

Експертни съвети: 9 начина да се отървете от спуканите капилярчета

Знаете какво е чувството: до момента в който оглеждате деликатно лицето си в едно от тези увеличителни огледала, с цел да търсите черни точки или пък непокорни косъмчета по лицето, вместо това се натъквате на дребна, сходна на паяк вена в средата на бузата или към носа. Какво се случва? Първо, не се паникьосвайте. Спуканите капиляри се появяват и на най-хубавите от нас. Но може би се чудите за какво внезапно вашите са станали доста забележими.

Спуканите или разширени кръвоносни съдове могат да се появят по лицето ви заради няколко аргументи съгласно специалистите на.

Една от аргументите е от контузия - да вземем за пример от жестоко разчистване на лицето. Въпреки ексфолиращи процедури, като микродермабразиото да вземем за пример, са чудесни, могат да са една от аргументите за забележимите червени вени по лицето ви. Ако сте склонни към тях, засмукването и разтягането на кожата по време на процедура може елементарно да ги извади на повърхността.

Другите две аргументи са доста по-често срещани. Хроничното и дълготрайно увреждане от слънцето и радиацията му може да докара до формиране на дребни кръвоносни съдове по целия нос и бузите с течение на времето. А съществени болести като розацея , която може да аргументи неведнъж зачервяване на лицето, също могат да доведат до формиране на нарушени или разширени кръвоносни съдове.
 Бъди чувствената кралица на нощта с Black Opium Eau de Parfum Illicit Green Edna предлага Бъди чувствената кралица на нощта с Black Opium Eau de Parfum Illicit Green

Това, което ще забележите, е, че кожата към носа и бузите стартира да става малко по-червена с течение на времето или ще виждате дребни линии от кръвоносни съдове в профил на носа. Ако имате забележими капиляри към ъглите на носа (малки червени чертички) и на никое място другаде, те може да не са същите, а да са породени просто от издухване на носа или от настинки и алергии, които оказват напън върху капилярите.

Каквато и да е повода за появяването им, евентуално нямате самообладание да възстановите естествено гладкия тип на кожата си. Продължете в галерията ни, с цел да разберете по какъв начин:
 Ето по какъв начин да се отървете от спуканите капилярчета  Ето по какъв начин да се отървете от спуканите капилярчета  Ето по какъв начин да се отървете от спуканите капилярчета  Ето по какъв начин да се отървете от спуканите капилярчета
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР