Знаете как е в света на богатите и известните -

...
Знаете как е в света на богатите и известните -
Коментари Харесай

Когато суетата остане на заден план: Тези звезди се ожениха тайно

Знаете по какъв начин е в света на богатите и известните - в множеството случаи към тях всичко е охолно, а луксът е ежедневие, което нерядко възмущава почитателите на звездите поради тяхната показност.

Но има и различен вид звезди - тези, които избират да стоят в страни от медийното внимание и даже избраха да си кажат заветното " да " и чак по-късно да споделят за това. Ето и кои са звездите, оженили се на загадка женитба:

Ариана Гранде

Певицата публично е госпожа от месец май тази година. Тогава от екипа ѝ потвърдиха, че тя и годеникът и Далтън Гомес към този момент са семейство. " Беше малко и уютно събитие - с по-малко от 20 души. Стаята беше изпълнена с обич. Двойката и фамилиите на двамата са по-щастливи отвсякога ". 

Виж още: 6 спални, 8 бани и доста разкош: Софи Търнър и Джо Джонас се спазариха за нова къща, смъкнаха от цената 

Ники Минаж

Рапърката и брачният партньор оповестиха, че са семейство на 21 октомври 2019 година. Това оповестиха в обява в Instagram. Кога обаче е била сватбата, и до ден сегашен не се знае. 

Виж още: Четири месеца след раждането настъпи провал: Джейсън Деруло и приятелката му се разделиха 

Скалата

На 29 август 2019 година артистът разгласи, че той и дългогодишната му половинка към този момент са семейство. Сватбата се е състояла на Хаваите, а двамата са си споделили " да " по залез на красива и дребна гала. 

Ед Шийрън

Не е изненада, че най-скромният от всички на огромната сцена е вдигнал загадка и скромна женитба. Това се случва през декември 2018 година в дома им пред 40 посетители. 

Виж още: Бен Афлек проговори за Джей Ло и сподели нещо доста мило 

Джо Джонас и Софи Търнър

На 1 май 2019 година двамата изненадаха всички, като споделиха, че към този момент са семейство. Женят се единствено с няколко очевидци във Вегас.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР