Знаете е ли, че денят, в който сте родени, разкрива

...
Знаете е ли, че денят, в който сте родени, разкрива
Коментари Харесай

Денят, в който сте родени, издава какви сте

Знаете е ли, че денят, в който сте родени, разкрива какъв човек сте? Според календара на античните вавилонци всеки ден от седмицата подхожда на дадена планета.
Понеделник
Понеделник се ръководи от Луната. Хората, родени в този ден, имат красиво лице. Те са чувствителни и изпълнени с добрина. Енергиите в понеделник могат да основат известно комплициране, въодушевление и своенравие, а също по този начин могат да подтикват вашите страсти, вътрешен глас и съчувствие.
Вторник
 8 знака, които потвърждават, че сте извънредно мощна персона 8 знака, които потвърждават, че сте извънредно мощна персона
Aко притежавате тези 8 черти, сигурно сте извънредно мощна персона, която работи единствено съгласно личния си убеждения и не зави...
Вторник се ръководи от Марс. Родените на този ден са изпълнени с позитивна сила. Енергията от вторник може да породи известно неспокойствие, предпочитание за деяние и пряк и явен метод към нещата. Тя подтиква вътрешните стремежи и пристрастености. Можете да изберете вторник, с цел да свършите нещо значимо или за започване на нови планове и инициативи, изискващи отдаденост, убеденост и храброст.
Сряда
Меркурий ръководи третия ден от седмицата. Животът на хората, родени на този ден, е изпълнен със тъга. Те се тревожат за всичко или мислят прекомерно доста.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР