Знаете, че целината и лимоните са храни, богати на редица

...
Знаете, че целината и лимоните са храни, богати на редица
Коментари Харесай

Какво лекуват хората по света с корен от ЦЕЛИНА и ЛИМОНИ

Знаете, че целината и лимоните са храни, богати на редица потребни субстанции. Неслучайно потреблението им бива препоръчвана от всеки един експерт.

Днес обаче ще си приказваме най-вече за това какво е ползотворното деяние на тези две храни, когато се одобряват по едно и също време.
На кои хора се предлага примес от целина и лимони?
Захарният диабет е заболяване, от което страдат милиони хора по целия свят. То се появява, когато има отслабена реакция на клетките към инсулина или незадоволителното му производство в тялото.

За страдание тази болест е нелечима. Тя се управлява, когато в тялото изкуствено се прибавя инсулин.

Ние, както и сами можете да предположите, няма по какъв начин да ви споделим рецепта за отърваване от това заболяване. Можем обаче да ви разкажем повече за два натурални продукта, за които се твърди, че извънредно доста оказват помощ на хората, страдащи от диабет. Те съумяват да облекчат положението и да сведат до най-малко приема на лекарства.
Ето ги и двата продукта, притежаващи лечебни свойства:
- 300 г корен от целина;
 Какво се случва с тялото ни, в случай че пием сок от целина всеки ден? Какво се случва с тялото ни, в случай че пием сок от целина всеки ден?
Целината има доста високо наличие на фибри, което ни кара да се усещаме сити, даже по-късно количество от нея. Правейки сок, ние...

- 6 лимона.
Приготвяне:
Лимоните се измиват, разрязват на две половини и сокът им се изцежда. Целината се реже на доста ситно.

Двете съставки наложително се смесват в съд с емайлирано покритие и се затварят. Съдът се оставя в тенджера с вода на котлона на ниски градуси за 2 часа. След това се отстранява от котлона и се оставя да се охлади.

Сместа се съхранява в съд с херметическо затваряне в ледник. Всяка заран, в продължение на два месеца, се приема по 1 с.л. на гладно.

Възползвайте се от потребните свойства на целината и лимоните, които нямат равни на себе си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР