Знаем колко неприятен може да бъде махмурлукът след бурна пиянска

...
Знаем колко неприятен може да бъде махмурлукът след бурна пиянска
Коментари Харесай

Ето как да забравите за махмурлука

Знаем какъв брой противен може да бъде махмурлукът след бурна пиянска вечер. Преработването на алкохола и пречистването на тъканите от него лишава 8-12 часа. Спиртните питиета предизвикват отделянето на течности от тялото. След алкохолна интоксикация тялото се нуждае от поддръжка.

Задейства се защитна реакция на организма, която се пробва да отстрани етанола. В резултат на това за час-два човек губи 0,6-1 литър течност. Отпадналост, жадност и световъртеж са признаците, които алармират за дехидратация на тъканите.

Алкохолът нервира лигавицата на стомаха, причинявайки гадене, коремна болежка и повръщане . Макар да съществуват медикаменти, които оказват помощ за лекуването му, има способи да се справите с това подло чувство, без да слизате до аптеката. Да се ​​отървете от махмурлука значи освен да спрете признаците, само че и да премахнете главните аргументи: дехидратация и интоксикация.

Важно е да се възстановят водният баланс , равнището на захарта и кислорода в кръвта. В изключително тежки случаи ще се нуждаете от помощта на доктор, само че с лек махмурлук можете да се справите сами благодарение на налични средства.

Разгледайте галерията ни, с цел да разберете някои страхотни способи за справяне с махмурлука:

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР